תמונות מצילומי CF

Black Stain

New member

כלכך. כלכך. קול.
החליפות של הזירה מזעזעות
זה ממש לא מתאים לג'ניפר היא בטח צורחת שם

מאגס כלכך מגניבה.. נו כברררר שיצא!!

N o R i K o

New member
ואיך אנחנו אמורים לחכות שנה עכשיו?!!?!?

אמגאמגאמגאמג אני שונאת את הספר הזה אבל בא לייייייייייE$%^$#%^#$

Sexy Darren

New member
LOL

פיניק הוא כמו ג'ק הארקנס, אפשר לשפפ אותו עם כולם

והחליפות באמת מזעזעות :S

N o R i K o

New member
לא יודעת מי זה ג'ק הארקנס

אבל לא! הל נו. אני משפפת את פיניק בדיוק עם שני אנשים - עם אנני על אמת, עם פיטה בשביל הפאנון.
וזהו!!!11
פיניק\קטניס זה נגיד... לא

ellendili

New member
הוי את צריכה לראות דוקטור

ואז לא תצטרכי להגיד משפטים כמו "אני לא יודעת מי זה ג'ק הארקנס"

Sivan1993

New member
שונאת את הספר השני? למה? לדעתי הוא הכי טוב

מבין כל השלושה

N o R i K o

New member
אוי, זו חפירה אינסופית
MJ

אבל אני אקצר ואגיד שהרגשתי שהוא פשוט ספר מעבר. קולינס ידעה כבר מה היא רוצה לעשות ב-MJ, אבל נורא רצתה טרילוגיה, אז אמרה, "בואו ניקח את מה שכבר עשיתי בספר הראשון ופשוט נשדרג אותו, ובדרך נגרור משולש רומנטי כי זה מה שהולך עכשיו!" אז אנחנו מקבלים חצי ספר שכולל התלבטויות אינסופיות של קטניס בין גייל לפיטה ועוד חצי ספר שהוא המשחקים, ואני ממש ממש אופתע לגלות שמישהו שהתחיל לקרוא את המשחקים האלה חשב שהם ייסתיימו כרגיל ובאמת יהיה רק מנצח אחד, או לחלופין שוב רק קטניס ופיטה ינצחו. היה ברור שמשהו במשחקים האלה הולך להתנפץ ושהמרד הולך להתחיל שם - האמת היא שאני חשבתי שהוא יכול היה להתחיל גם בספר הראשון...
פשוט הרגשתי שקולינס מעכבת לחלוטין את קטניס בקבלת החלטות. במקום לעזור לה להתקדם. עד שקטניס מחליטה שהיא רוצה לנסות למצוא את מחוז 13, היא מכניסה אותה למשחקים. עד שקטניס מחליטה שהיא הולכת עם גייל, היא גוררת אותה שוב למשחקים עם פיטה כך שאין לה ברירות.
ודווקא בניגוד לרוב אני די אוהבת את רוב הספר השלישי. מאוד אהבתי את הפוליטיקה שם ואת מה שהיא מנסה להעביר. אני רק חושבת שקולינס הפכה את זה לטו-מאץ' בלאגן בשלב כלשהו, והסוף כבר התחרבש לה לגמרי...

אבל אם לא הסוף, MJ היה האהוב עליי. ו-HG הוא ספר פותח נהדר. CF הוא כמו פרק פילר ארוך מאוד... שנמרח על פרק שלם.

Sivan1993

New member
לדעתי

לדעתי הספר השני היה ממש טוב, באמת לא יכולתי להפסיק לקרוא אותו,
הקטע שהזירה בנויה במבנה של שעון פשוט גאוני

ובכלל הסוף של הספר השני מותח ומשאיר טעם לעוד

אני חושבת שבניגוד לספר השני דווקא את הספר השלישי היא פשוט מרחה...
פשוט היה לי מעייף לקרוא אותו... כל פרק קטניס מתעלפת, כל פרק היא בבית חולים, היא פשוט סמרטוט בספר השלישי.
היא גם לא החלטית..פעם היא רוצה את גייל ופעם את פיטה...
אני לא אהבתי את קטניס של הספר השלישי, ואת עצם העובדה שהיא הצביעה בעד משחקי רעב נוספים..
והסוף של השלישי היה כזה מדכא...אני עדיין לא מבינה בשביל מה היא הייתה צריכה להרוג את פרים...

לפחות האפילוג היה טוב

ellendili

New member

וואו.
ברצינות?
שמו את סטיבן קינג ואת 50 גוונים באותה הרשימה?
באמת?
.

הו וול.
ספרים טובים לא צריכים להפוך לסרטים. אלא אם פיטר ג'קסון עושה את זה

למעלה