תמונות מפרק 6

LeAnnDylan

Well-known member
איכס בריטים! ../images/Emo58.gif

אירים רולז
תחזירו את ריקי

gwini1

New member
ממש לא../images/Emo3.gif

עברתי את גיל העשרה...כך שאני כבר לא מתאהבת נואשות בדמויות טלויזיוניות. ואני בטח לא יריב אתכם עליהם
אבל אני ממש אוהבת את השחקן והדמות של מר.בנט. מכאן ועד להעריץ את הקרקע עליה הוא דורך הדרך ארוכה...

HagarStar

New member
אני איתך../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

חוץ מהעובדה שלא עברתי את גיל העשרה אני חושבת שהוא נראה טוב, זה עבירה לבקש כמה תמונות שלו? לא צריך לפתח מזה דיון |:

Slow Cheetah

New member
אני יודעת על כל האלו מהצד שלו../images/Emo190.gif

את לא אחת מהן
יש לו הרבה, אבל את לא
גם לי יש מהצד
אנחנו מספרים הכל זה לזה

rawsh

New member
יש תמונה של פיטר, שנדמה לי שחסרה פה../images/Emo58.gif

זה די בטוח שזה פיטר שמופיע בציור מס' 5 (נדמה לי) מבין הציורים שבנט מצא. הציור שרואים בו איש עם צלקת לאורך הפרצוף. לפיטר האלטרנטיבי מהעתיד האפל בעונה הראשונה היתה צלקת כזו. בציור הזה גם רואים עוד איש שעומד מאחורי פיטר, ומשהו אדום בפינה השמאלית-תחתונה... או שזה ציור של ליקוי חמה, או שזה החלק העליון של סמל האזהרה המקובל מפני חומ"ס ביולוגי... שלושת המעגלים המצטלבים.

zuder

New member
מה שמעניין זה... (מש"ש)

מעניין מי זה האיש שמאחורי פיטר.. האם זה קנזי? הוא דומה לבריטים/אירים/אלה שהיו איתו בפאב אבל זה בטח לא אחד מהם.. אה כן ואולי מונרו הזה הוא בעצם קנסיי מי יודע..? ומעניין האם הצלקת הזאת היא בלתי נמנעת בעצם בסוף אנחנו נגלה למה אנג'לה רצתה שפיטר יפוצץ את ניו יורק, לפי מה שהבנתי המטרה הייתה לעצור מישהו או משהו נראה כבר

gwini1

New member
היא לא חסרה... ומש"ש

דווקא שמתי אותה. ואם תסתכל טוב התמונה הזו תתממש ככל הנראה בפרק הבא... הנה התמונה מול קטע מהפרומו (כפי שמצאתי באחד האתרים).

למעלה