20
ע עופרי ג New member 11/5/06 #24 ../images/Emo12.gifשאלה לי אליכם תודה ארתורר.... יש לי שאלה... זה רק אני או שהם ממחזרים את כל הבגדים?! כל השחקנים לובשים שוב את הבגדים!!! לירז לבשה כבר את הסטרפלס הזה עם המכנס פסים!
../images/Emo12.gifשאלה לי אליכם תודה ארתורר.... יש לי שאלה... זה רק אני או שהם ממחזרים את כל הבגדים?! כל השחקנים לובשים שוב את הבגדים!!! לירז לבשה כבר את הסטרפלס הזה עם המכנס פסים!
R RTur New member 11/5/06 #26 כן.. צודקת.. הם השקיעו המון כסף בטלנובלה הזאת (צילומי חוץ רבים במגרש כדורגל, תוכנית מאחורי הקלעים וכו'..) אז לא נשאר הרבה תקציב לתלבושות חח
כן.. צודקת.. הם השקיעו המון כסף בטלנובלה הזאת (צילומי חוץ רבים במגרש כדורגל, תוכנית מאחורי הקלעים וכו'..) אז לא נשאר הרבה תקציב לתלבושות חח
A A t z a New member 11/5/06 #27 כן!! נכון../images/Emo80.gif והכי דפוק זה שהיא לבשה את זה גם פעם שעברה לפני משחק! ובדיוק ככה אמרה לשחקנים בהצלחה וכו'
כן!! נכון../images/Emo80.gif והכי דפוק זה שהיא לבשה את זה גם פעם שעברה לפני משחק! ובדיוק ככה אמרה לשחקנים בהצלחה וכו'
R RTur New member 11/5/06 #28 יכול להיות ש.. הם בכלל שידרו את אותה הסצינה ובעריכה הדביקו פשוט קטעים חדשים של הקבוצה עם חליפות? חחח