תמונות מפרק 17

riktal

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

riktal

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

riktal

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

riktal

New member

riktal

New member

riktal

New member

איזה מהממים כפרע עליהם

ואיי , באמת שמדהימים , תמונות יפות (:) זה נכון ? קראתי איפשהו שאלן תחזור מהמתים או משהו כזה , זה נכון?

צודקת

באמת חבל שלא מחזירים את ג'ו , אני כ"כ מאוהבת באלונה טל. וכשבפעם הראשונה שראיתי ת'פרק בעל טבעי איתה, כ"כ התרגשתי א.כי היא מהממת ב.היא שחקנית ישראלית, והיא התחילה ת'קריירה שלה עם התוכנית (המטופשת והמצחיקה) הפיג'מות . ג.קצת שנאתי אותה כי היא התנשקה עם ג'נסן אקלס בסדרה ואני לא ! חחח D:

צודקת

באמת חבל שלא מחזירים את ג'ו , אני כ"כ מאוהבת באלונה טל. וכשבפעם הראשונה שראיתי ת'פרק בעל טבעי איתה, כ"כ התרגשתי א.כי היא מהממת ב.היא שחקנית ישראלית, והיא התחילה ת'קריירה שלה עם התוכנית (המטופשת והמצחיקה) הפיג'מות . ג.קצת שנאתי אותה כי היא התנשקה עם ג'נסן אקלס בסדרה ואני לא ! חחח D:

לירונת

New member
אלונה בהחלט מקסימה :) + תמונה חדשה של אלונה

עם שיער חום! (מהטוויטר שלה)

אומייגאששש ../images/Emo2.gif

אלונה מה עשית?!?! יש בלונדיות שדווקא יתאים להם חום אבל לאלונה ממש לא!! (וגם לקריסטן בל)

...

אם כל זה שהרבה יותר יפה לה בלונד, היא תמיד תישאר מהממת ולא משנה מה. אני כ"כ ששחקנית ישראלית ולא הכי מוכרת השתתפה בעל טבעי. והיא גם השתתפה בסדרה שקרניות קטנות ויפות.

כן אין ספק..

שצריך להעריך אותה מאוד בתור שחקנית כי היא השתתפה בסדרות באמת מצליחות..לא מכירה את הסידרה שכתבת אבל מבחינתי היא השתתפה ב-2 מהסדרות האהובות עליי ביותר (על טבעי וורוניקה מארס) ואני מאוד תופסת ממנה
ולא הייתי מגזימה ואומרת שהיא מהממת..עד כמה שאני חולה עליה אני חושבת שמבחינת המראה היא חמודה מאוד..לא מהיפיופות ביותר..

משי22

New member
נראה כאילו

הבנים הגשימו את החלום שלהם לשחק במערבון...
תודה רבה!

למעלה