תמונות מפרק חמש Got Milk?

archer girl

New member
../images/Emo67.gif

לא אהבתי

בתמונה הזאת

רבקה שיחקה אותה היא באמת נראית איטלקייה! ואיזה חמודים הילדים שהצטלמו עם הבנות נכון ??

Poisoned Ivy

New member
אפשר לקרוא לזה..

דרכים מקוריות ולא חוקיות
או במילים אחרות - צילמתי מהפרק שאיכשהו מצא את עצמו במחשב שלי

L U Z I A

New member
תודה רבה!../images/Emo15.gif

מישו יכול לתת לי קרע על מה שהיה בפרק מבחינת הצילומים? מה היו ההנחיות וכו'... תודה לעונים

כן ../images/Emo9.gif

הבנות הצטלמו לקמפיין של Got Milk כשהן צריכות לעטות על עצמן אישיות אתנית אחרת - ככה שלמשל קיילן הייתה צריכה להראות כמו ילידה הוואית, מישל כמו אסקימוסית, רבקה כמו איטלקיה וכו'. הרעיון היה להראות את הכוח של האיפור וכמה הוא יכול לשנות, וגם הקטע של להיכנס למה שאת מייצגת - כמו שלמשל רבקה הייתה איטלקיה והיא הייתה צריכה לצאת סקסית כזאת, מה שעומד בניגוד לתדמית שלה שהיא נורא נערת קניון בלונדינית ומחויכת. הבנות הצטלמו עם ילד או ילדה בני 3 שהם מהמוצא האתני שהן אמורות לייצג, מה שהיה קשה משתי סיבות - אחת שזה די קשה להצטלם עם בערך 15 ק"ג על הידיים, והסיבה השנייה שזאת תפאורה חיה, ואלה ילדים בני 3 שאמנם יחסית היו סבלניים אבל הם עדיין ילדים בני 3 והבנות היו צריכות לתמרן אותם ועליהן הייתה בעיקרון החובה שהתמונה תצא יפה. מממ נראה לי שזהו בסה"כ בקשר לפוטושוט

Fergie7

New member
ביקורת על כל אחת.

בריטני- די אהבתי את התמונה שלה, אבל לא יודעת, עדיין יש בה משהו זנותי כזה. בעיקר בתמונה שהיא בלי איפור וזה.
טטאינה- היא חמודה ולא יותר מיזה, סתם נראת כמו ילדה חמודה, משעממת.
טיפאני- לא ממש אהבתי את התמונה, יש לה פרצוף כזה של ~אני אינדיאנית מסכנה תרחמו עליי~ לא יודעת =\.
כריסטינה- לא אוהבת אותה! שתעוף. היא מפחידה!!! יש לה מבט של אניהולכתלרצוחאותך!
ליובי- לא אוהבת אותה גם, העיינים שלה מכוערות, אבל היא יצאה די יפה בתמונה הזאת. לא יודעת למה רצו להעיף אותה.
מישל- פשוט וואו. איך שהסתירו את כל הפציעים. תמונה מדהימה. מההאובות עליי. מדהימה.
נאימה- כמו תמיד מדהימה, תמונה יפה, גו נאימה!
נואל- מדהימה. היא יצאה יפה בתמונה. למה העיפו אותה?!
קיילן- עוד אחת מדהימה. תמונה מהממת. אין מילים. ~יותר יפה בלונדינית~
קינייה- תמונה ממש יפה. אהבתי.
רבקה- לא אהבתי. וטיירה צודקת, כל תמונה דופקת חיוך, והיא אמורה להיראות כמו איטלקייה סקסית. ~רחוקה!~
והפייבוריטיות: נאימה, קיילן ומישל. כל הכבוד שמצאת את התמונות!!!! סגידה!|כתר
כתר
כתר
כתר
כתר| יום טוב

למעלה