למחוק! בבקשה! |Puppy-Face|
S sLiPkNOT9 New member 27/10/05 #204 היי זה שבתמונה! אמרתי לך שיש לך חולצה יפה! ואז אמרת לחבר שלי שגם לו יש חולצה יפה אני הג'ינג'ית בעיקרון אני לא בפורום הזה אבל רשמתי בחדשים שהצטרפתי לינוי
היי זה שבתמונה! אמרתי לך שיש לך חולצה יפה! ואז אמרת לחבר שלי שגם לו יש חולצה יפה אני הג'ינג'ית בעיקרון אני לא בפורום הזה אבל רשמתי בחדשים שהצטרפתי לינוי
M Musta Susi New member 27/10/05 #308 הכינוי שלך לא ממש יפה../images/Emo5.gif אבל את יפה וברוכה הבאה לפורום
S sLiPkNOT9 New member 27/10/05 #401 הכינוי שלי זוועה אני יודעת. אממ זה די כינוי ישן... הייתי רשומה בתפוז הרבה זמן, ורק לפני שנה וחצי התחלתי להגיב בפורומים, וככה מכירים אותי האמת, לא ממש רוצה לשנות :/
הכינוי שלי זוועה אני יודעת. אממ זה די כינוי ישן... הייתי רשומה בתפוז הרבה זמן, ורק לפני שנה וחצי התחלתי להגיב בפורומים, וככה מכירים אותי האמת, לא ממש רוצה לשנות :/
B Blade Of Fire New member 27/10/05 #84 היירופיליה!!!!!!!!!! אהההההההההה!! זה בני, ההיירופיל הפוזר!!!
מ מטאל בעצמות New member 27/10/05 #92 אני אודה למי ש יימחק את התיעוד לרגע הנמוך הזה בחיים שלי...תודה אגב לרג'י יש את הכישרון לתפוס אותי בפוזה הכי גרועה שיש...
אני אודה למי ש יימחק את התיעוד לרגע הנמוך הזה בחיים שלי...תודה אגב לרג'י יש את הכישרון לתפוס אותי בפוזה הכי גרועה שיש...
V vampire girl 1 New member 27/10/05 #259 חחחחחח חשבתי שהתמונה לא יצאה בסוף אבל רואה שכן חחחח (ניר לא רק בך היתעוללו-יותר נכון לא רק בשער שלך גם בשער של ענר חחח)
חחחחחח חשבתי שהתמונה לא יצאה בסוף אבל רואה שכן חחחח (ניר לא רק בך היתעוללו-יותר נכון לא רק בשער שלך גם בשער של ענר חחח)