סורי, לא יכול, בעיה אצלי...
H holy thunderforce New member 8/7/05 #195 איתמר והעגיל... נראה כואב... איתמר! אתה מודע לזה שלא אמרת לי שלום???
T The legendary DuDe New member 8/7/05 #106 נדיייירררר אישתי ../images/Emo99.gif היו אחלה אחלה אחלה תמונות, היה נחמד, יש שם איזה שתי תמונות שהייתי מוריד, ממ 48 ו24 חחח, זה גם בהפרש שווה אחת מהשנייה! ממ לא חשוב.. אבל אני אהבתי
נדיייירררר אישתי ../images/Emo99.gif היו אחלה אחלה אחלה תמונות, היה נחמד, יש שם איזה שתי תמונות שהייתי מוריד, ממ 48 ו24 חחח, זה גם בהפרש שווה אחת מהשנייה! ממ לא חשוב.. אבל אני אהבתי
פ פונצית גירל האמיתית New member 8/7/05 #109 וואי צולמו עוד כל כך הרבה תמונות... איזה באסה שהן לא יצאו טובות.
ע עיני לילה New member 8/7/05 #117 אני יודעת... צולמו עוד איזה 70 לפחות... אבל מישהו היה חכם ושם זום... ואז התמונות יצאו בעעע. או שפשוט אנשים זזו וצולמו הרבה ריצפות. או כפי שכבר ציינתי. המסקנה שלי: לחזור להיות האאוטסיידרית שמצלמת את כולם עושים שטויות בלי סוף פעם הבא.
אני יודעת... צולמו עוד איזה 70 לפחות... אבל מישהו היה חכם ושם זום... ואז התמונות יצאו בעעע. או שפשוט אנשים זזו וצולמו הרבה ריצפות. או כפי שכבר ציינתי. המסקנה שלי: לחזור להיות האאוטסיידרית שמצלמת את כולם עושים שטויות בלי סוף פעם הבא.
M McBlack New member 8/7/05 #190 נדיר חמודית, רגליים של טלוב, לירון, רועי, אנש הולך מאחורה. לילה טוב לכולם.
T The legendary DuDe New member 8/7/05 #144 חח נדיר ../images/Emo99.gif, ואני (בלע) אוכל מז לג, אבל הי, עוד תמונה לאוסף חעחעחע