תמונות מערב סטארגייט

מ א ג ר ט

New member
תמונות מערב סטארגייט

פתאום גיליתי שיש תמונות מהערב באתר של סטארבייס972... לא יודעת מי שם לב ומי לא, אבל הנה קישור לתמונות ואתם כמובן מוזמנים להציג את עצמכם.... חוץ מזה יש גם תמונות מפאנ.קון, מי שהיה ומי שסתם רוצה לראות (ואפילו רואים אותי בתמונה אחת!). תהנו... :)

neboris

New member
מה הם אומרים?

זוהי תמונה קלאסית למשחק "מה הם אומרים". אז קדימה, להתפרע. לדעתי, אסנת ממש לא אהבה את ארגון הערב כי בתמונה הזאת היא רוצה שאני אכה בנציג סטארבייס (האחראי על הצד הטכני) עם action figure של ג'ק או'ניל.

מ א ג ר ט

New member
זו בעיה,

כי בשונה מתמונות של ג'ק מצביע על דניאל, פה אנחנו באמת יכולים לדעת מה הם אומרים... לדעתי: אסנת- הג'וק! הוא קפץ לשם! *תומר חושב שעובדים עליו*

dvirsasson

New member
:)

NEBORIS: טוב, אסנת, מה את אומרת? לפצח לו ת'גולגולת בעזרתו של ד"ר אוניל? אסנת: kill tha mutta fucka!!! נציג סטארבייס: למה אתם עושים לי את זה.....???

neboris

New member
דר' אוניל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

דמות חדשה בסטארגייט? או שזה מפרק Holiday כשג'ק נכנס לגופו של דניאל?

סלמאק

New member
זה התחיל מזה שהוא התעניין בדו"ח

של קרטר ב- WINDOW OF OPPORTUNITY והיום הוא כנראה כבר דוקטור...

סלמאק

New member
קינסי: (נסערת)

תומר, תפוס אותו! הוא מנסה לגנוב את הבובה של ג'ק!!! בוריס: אתה רוצה את הבובה? תצתרך לקחת אותה ממני...

nzkiwi

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo203.gif../images/Emo3.gif

בוריס לתומר: אני מרלין הגדול ממנה אותך ארתור לאביר במסדר השולחן העגול. אוסנת: פחחח כזה ביצוע טוב עוד לא ראיתי מאז עונה 9 של SG1...

סלמאק

New member
טוב, אז אני אציג רק את עצמי

כי אני רואה שאף אחד כאן לא ממש בעניין של להציג את עצמו... אני הדביל שנדחף בין קינסי לסקובי: (בסוף יצא שזו התמונה היחידה שבה אני מופיע, מלבד אחת חשוכה לגמרי...) נ.ב: מ א ג ר ט, יש שם הרבה תמונות מפאנ. קון, את יכולה להיות יותר ספציפית?

שמת לב שברגע שהצגת את עצמך

גם "הצגת" את סקובי וקינסי, שלא בטוח שרצו להציג את עצמם (טוב, נו, סקובי בטח לא ישמח שהציגו אותו) נו נו נו!

סלמאק

New member
זה בסדר, השקעתי מחשבה בנושא

והמסקנה היתה שאת קינסי בכל מקרה מכירים, ואת סקובי גם אמורים כבר להכיר מאחר והוא הוצג כבר בהרבה תמונות בעבר... עכשיו תירגעי לפני שאני אציג אותך

למעלה