תמונות מעוותות תראו איך הוא נראה עכשיו אתן אומרות שהוא חתיך
ב ברקודה הכוסון שלי New member 29/8/02 #12 על כולם אתה יכול... חוץ ממרקיטוס כי מאז שעשו אותו חנון אני מתעצבנת מכל דבר כזה אל תקח אותי אישית אני קצת משוגעת {על דיאגו, תשאל פה הם יגידו לך}
על כולם אתה יכול... חוץ ממרקיטוס כי מאז שעשו אותו חנון אני מתעצבנת מכל דבר כזה אל תקח אותי אישית אני קצת משוגעת {על דיאגו, תשאל פה הם יגידו לך}
ב ברקודית New member 29/8/02 #21 ניצולון.. היום ראיתי את הבנאדם שאני הכי שונאת בעולם... נילי בטח כבר הבינה מי זאת טטטם טטם (צ´צ´ן צ´צ´ן)... גל רביב!!!!!!! הילדה שאני הכי שונאת בעולם כמע הקאתי.. שיט היא כבר חזרה מחו"ל חשבתי לעצמי.. למרות שאתם לא מכירים.. סליחה הייתי צריכה לפרוק
ניצולון.. היום ראיתי את הבנאדם שאני הכי שונאת בעולם... נילי בטח כבר הבינה מי זאת טטטם טטם (צ´צ´ן צ´צ´ן)... גל רביב!!!!!!! הילדה שאני הכי שונאת בעולם כמע הקאתי.. שיט היא כבר חזרה מחו"ל חשבתי לעצמי.. למרות שאתם לא מכירים.. סליחה הייתי צריכה לפרוק
ב בנחה הכוסון New member 29/8/02 #13 בנג´י חתיך לא משנה מה.... בנחה חתיך כל הזמן... עובדה שהיית צריכה לעוות את התמונה שלו כדי שיראה ככה! לעומת זאת פליפה... תני לי שם של מישהו אחד יותר חתיך מבנחה!!!
בנג´י חתיך לא משנה מה.... בנחה חתיך כל הזמן... עובדה שהיית צריכה לעוות את התמונה שלו כדי שיראה ככה! לעומת זאת פליפה... תני לי שם של מישהו אחד יותר חתיך מבנחה!!!
A A T V New member 29/8/02 #15 מה אתה משחק אותה שאתה עשית אני עשיתי ושמת את התמונות אז תגיד לפחות שלא אתה עשית את זה ואני לא ישלח לך יותר תמונות
מה אתה משחק אותה שאתה עשית אני עשיתי ושמת את התמונות אז תגיד לפחות שלא אתה עשית את זה ואני לא ישלח לך יותר תמונות
2 2002ב New member 29/8/02 #17 את רוצה שם: פקונדו ארנה..................... אבל לכי תשווי אותי לרוחאס הזה: חתיך אה? אם תשאלו אותי דומה ל...........
את רוצה שם: פקונדו ארנה..................... אבל לכי תשווי אותי לרוחאס הזה: חתיך אה? אם תשאלו אותי דומה ל...........