תמונות מסע-נפאל 2006

natyh

New member
תני לי לנחש

את חובבת דגים ? ....

kogawa

New member
כפרשן של נתי

הוא שואל האם זהו Machhapuchure הידוע בכינויו "זנב הדג" ונחשב לגבוה בהרי תבל עד שהמהנדס אוורסט הוכיח שיש גבוהים ממנו אחת הפסגות שמעולם לא טיפסו עליהם בשל איסור דתי האם לא כך נתי??

natyh

New member
בהחלט מדהים

שדגים או נכון יותר זנבם יכולים להגיע כמעט לסטרטוספירה ונחשוב שלא מזמן הדגים עזבו את הים לתמיד וכבר הגיעו כה גבוה ,לא מדהים ?

Amoureuse

New member
למיטב ידיעתי טיפסו פעם אחת

לפי מה שקראתי בזמן שהייתי בנפאל, פעם אחת הצליחה משלחת לקבל אישור לטפס על המצ'פוצרי, ואכן בטרק של ה -ABC עוברים קצת לפני הסוף ב - MBC שזה מחנה הביסוס של המצ'פוצרי. וזה היה מאורע חד פעמי אח"כ הם נזכרו שוב בקדושת ההר ואסרו את הטיפוס מחדש. ובתמונה - ההר מזוית בא ניתן לראות למה הוא נקרא זנב הדג

natyh

New member
איזו תמונה מדהימה .

יפהפה ההר הזה והזריחה מעליו משהו .

pako27

New member
תמונות שגורמות לקנאה-

לא כבר דיברנו על זה נתי ?

Amoureuse

New member
לא יודעת מה דיברתם...

אבל תאמין התמונות גורמות לי גם "קנאה בעצמי", או יותר נכון שאלות כמו "למה עכשיו אני פה לעזאזל???" "היום לפני שנה הייתי ב Esperance בדרום מערב אוסטרליה וצילמתי דולפינים והיום אני חורשת למבחנים, איפה טעיתי???" (מצד שני הלילה הזה לפני שנה ישנתי בתוך יונדאי גץ בחניון קראוונים בעיירה נידחת Lake King כי חששתי לנהוג 800 ק"מ מאספרנס לפרת' ביום אחד אז חילקתי - טעות מפגרת זו היתה - לא היה לי ציוד קמפינג עלי אפילו לא שק"ש, לבשתי כמעט את כל הבגדים שהיו לי ועדיין קפאתי מקור. נראה לי שהלילה הנוכחי יהיה יותר נעים. יותר חם בטח....)

sela v

New member
לכולם יש טעויות ורגעים קשים

אלא אם נוסעים בטיול מאורגן, ואז אפשר לחזור לארץ ולתבוע את חברת הנסיעות כדי לזכות בטיול נוסף בחינם. נראה שלפעמים דווקא את הרגעים הקשים זוכרים טוב יותר מחוויות טובות.

Amoureuse

New member
ברור שיש רגעים קשים

טיילתי 9 חודשים - אני לא מעמידה פנים שהכל היה דבש. יש רגעים של בדידות, יש רגעי עצבות מסוגים אחרים, יש לילות ששותפ/ה לדורמס נוחר/ת או מפליצ/ה ככה שאתה שואל את עצמך למה לעזאזל אתה ישן עם אנשים זרים, לפעמים יש סתם עייפות מהנדודים וגעגועים, לפעמים נשבר הלב בגלל התאהבות בלתי אפשרית חוצת מדינות, ולפעמים חולים ורוצים פינוק של בית. אבל ככה זה בחיים, לא? למזלי אני זוכרת גם הרבה חוויות מדהימות, הרבה יותר מאשר את הרגעים הקשים. (את הלילה בלייק קינג העליתי מהאוב רק בגלל שתהיתי מה עשיתי אתמול לפני שנה).

sela v

New member
ברור שיש רגעים מדהימים

יש גם דברים יפים בשינה בחדר משותף. כל מיני חוויות שלא היינו חווים אם היינו ישנים לבד. לגבי הדברים הקשים שאני חושב על זה שוב, בד"כ זוכרים את זה בדרך למשהו יפה. כמו למשל שהאוטובוס נתקע בדרך לנפאל לאיזה שעה, אבל כל הדרך הייתה מדהימה אז זה מפצה על זה. או שנתקעים בלי מקום לישון, ופתאום איזה מקומי מזמין אותך לארוחה מדהימה, ולומדים להכיר את המנהגים המקומים, ואיך זה לגור בארץ אחרת במיוחד במקומות לא מערבים.

למעלה