תמונות מסימס BON VOYAG!!!!

קטי7

New member
OMG!! איזה שווה!!!

אני מתה שזה יצא כבר. אבל לפי מה שהיה כתוב בכתבה הזאת זה שכשאני חוזרת מהחופשה אז אני חוזרת בידיוק לאותו זמן שבו יצאתי מהחופשה. אז זה אומר שכשאני בחופשה אז הסימים לא מזדקנים והימים במד שלהם לא עוברים?

לא../images/Emo55.gif

יש מד של החופשה, את יכולה לקבוע כמה ימים היא תהיה (עד 7) ואז יש מד של החופשה... אוף אני מקווה שאני יצליח לחסוך מספיק כסף!

קטי7

New member
כן... אבל כשהם חוזרים הביתה...

אז המד של הזיקנה שלהם נשאר כמו שהוא היה קודם או שאם נגיד אני יוצאת לחופשה של 7 ימים אז כשאני חוזרת ה-7 ימים האלה ירדו מהמד זיקנה?

זה נראה לי הולך להיות טיפה מסובך כי..

רשום פה שהאיים של החופשה מוסיפים אותם בתור שכונות וכאלה... לא יודע אבל התמונות מאאאאגניבווות!

יש לי שאלה.....!!

עפ"י התמונה הזאת>> יש שם ת'מקדשים, את הג'קוזי, את הקליעה למטרה.. הספינה.. מישו יודע אם זה בבית?!או שזה מלון/בית בחוף?!

123SimSit

New member
כנראה שלא...=]

תראה, EA Games מצאו מכרה זהב. הם הולכים לסחוט את המכרה הזה עד שלאנשים יימאס. אבל, נראה לי ששמעתי משו על יציאת סימס 3 ב2008.

זה לא העתקה..

לפי דעתי בכל סימס יהיה לפחות תוספת של חיות ועונות..כי זה דבר די הכרחי.. אם הם רוצים לעשות סימס מציאותי ממש..כי עונות שנה זה דבר ממש חיוני.. וגם חיות..(כלב חברו הטוב ביותר של האדם..=])

כי הסימס 1 לעומת הסימס 2 די עלווב..

פה יש אפקטי תלת מימד..והטכנולוגיה היום הרבה הרבה יותר מפותחת.. (ואני רוצה להבהיר משו:אני חולללללה על הסימס 1..אני עדיין משחק בו..!)

למעלה