תמונות מסימס 2!
P p r u d e n s New member 8/1/04 #3 שימו לב!../images/Emo182.gif|מרי| כששני אנשים מתנשקים בסימס הרגיל, אם מסתכלים טוב אפשר לראות שהם לא באמת נוגעים אחד בשני. כאן הם ממש מתנשקים! זה יכול להיות יופי של דבר, אני כבר מתה לעשות כמה סדרות בסימס 2...
שימו לב!../images/Emo182.gif|מרי| כששני אנשים מתנשקים בסימס הרגיל, אם מסתכלים טוב אפשר לראות שהם לא באמת נוגעים אחד בשני. כאן הם ממש מתנשקים! זה יכול להיות יופי של דבר, אני כבר מתה לעשות כמה סדרות בסימס 2...
P p r u d e n s New member 8/1/04 #8 אהה,../images/Emo182.gif|מרי| נראה לי שבמקורי לא יהיה, אבל בחבילות ההרחבה יוסיפו שכונות (אבל אני לא בטוחה...)
אהה,../images/Emo182.gif|מרי| נראה לי שבמקורי לא יהיה, אבל בחבילות ההרחבה יוסיפו שכונות (אבל אני לא בטוחה...)
N NoWords New member 8/1/04 #6 ../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifמאאאאאאגניף אבל זה ממש קרוב! ככה כל המשחק? ותגידו, מה שונה בין סימס לסימס 2?
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifמאאאאאאגניף אבל זה ממש קרוב! ככה כל המשחק? ותגידו, מה שונה בין סימס לסימס 2?
M mari 2003 New member 8/1/04 #9 כן יהיה 5 שכונות וכל שכונה את יכולה לעשות את הצורה שלה בעצמך בעזרת סים סיטי 4.