תמונות מניו יורק

DJNYC

New member
תמונות מניו יורק

צילמתי כמה תמונות היום להנאתכם...

יפה לך דנוש!!!!!!

לשחק לנו על המצפון שאתה במקום הפצצתי הזה.... ואני כאן!!!!!! פחחחחחחחחח חברים! בחורות ערומות זה חולרע! (מכון כושר עלק....) תודה דנוש...תמשיך כך

לא....היה לי פעם..ואבד...

תעזור לי לחפש???????? חכה...אולי הוא בתחתונים למטה...אופסססס הוא גם לא שם (סתם נהנתי
)... בטח התעוררתי ומזמן.....מה קוראים לי אנרכי????????? לא! אגב.... אתה מפוטר! כבר אמרתי? מה זה הסיכום צ´אט הזה????? ואיך צרפת אותו??? ככה יפה? חשבתי שתגיד כמה מילים כדורבנות...אבל קיבלתי דורבן במקום! פחחחחחחחחחח

שששששששששש<קט>

איך את מידברת? אני קטין! אני עוד מעט מסיים להוריד ת´משחק Fast Food Tycoon והופך להיות שף מוסמך... אגב מי שרוצה ת´לינק שישלח לי מסר(180MB) כבר הזכרתי ואני יזכיר לך שוב,אם אני מפוטר,אני לא שומע לוך יותר ולא אקח כדורים!!! "ותמלא הארץ אנרכיה..." חוץ מיזה... קחי אתר טוף<?>ארכיון האינטרנט... *הממממממ...הצאט החדש של תפוז מאפשר שמירת שיחה בקלות,זה מה שעשיתי וצירפתי כ´קובץ להודעה...(שמת לב שזה השמיט את ´כולל´?) לילה טוב אנרכיה.

כן...שמתי לב ../images/Emo13.gif

מעניין למה השמיט....חושב שזה בגלל שהוא לא אמר משהו מעניין? דווקא נחמד הכולל הזה...

כן...שמתי לב ../images/Emo13.gif

מעניין למה השמיט....חושב שזה בגלל שהוא לא אמר משהו מעניין? דווקא נחמד הכולל הזה...

התחלת לשיר לעצמך????

אתה בטח לא רוצה לראות את כל מאגר התמונות שלי נכון??????? תראה איזו קוסמת אני פוףףףףףףףףףףףף(ואני אהיה כאן אחה"צ)...

Gefen

New member
../images/Emo45.gif דניאל..

יופי של תמונות... וסוף סוף אחרי שנים של תהייה אני יודעת היכן ישנות הרכבות בלילה...
אחלה, וכל הכבוד על ההשקעה ואיזה יופי השחור-לבן והתגעגעתי לניו יורק ומלבורן טיפה מזכירה לי אותה רק באור מסויים, בשעות מסויימות ובמקומות מסויימים אבל בכל זאת זה נחמד.. ונגמרו לי ההערות... גפן

nirnir1

New member
../images/Emo24.gif DJ - שיחקת אותה

תמונות של זוויות בהחלט מיוחדות של NYC בשבילי ניו יורק תמיד תיזכר עם העשן (הקיטור) ברחובות, וגם, חדרי הכושר שמשקיפים על העוברים ושבים ,( או שאלו משקיפים על אלה...) וה- SUBWAY כמובן, על שלל יצוריו, בקיץ התחנות הן סאונה, ובחורף רוחות מקפיאות, בכל פעם שמתקרבת רכבת, ותמיד יש איזה קבצן, מטיף או סתם נגן. שנה וחצי עברה מאז הביקור האחרון, ואני מתגעגע... ולמה לעזאזל, הטיסה האחרונה שלי היתה דרך לונדון ולא דרך ניו יורק ???למה? וגפן בעיברית! הללויה. הקידמה הגיעה למלבורן.

למעלה