כל הכבוד לפ"ת שיש לה..
סקיטפארק ,באמת כל הכבוד רק חבל שיש שמה פיקניק של משפחות, אני לא מצליח להבין את ההורים שמעדיפים שהילד שלהם בן השנתיים יתרוצץ בין סקייטרים או רוכבי אופנים(וכמעט כולם לא מנוסים),ששני מטר(ליד קיר הטיפוס וגם ממול יש פארק לילדים פשוט מושלם.למה אין כניסה לאופנים אבל לילד בן שנתיים מותר!!! אני אישית ראיתי ילד שנוסע על בינבה בחסות אימו שהייתה לידו ו"שמרה עליו"(דיברה עם חברה שלה על ספסל במרחק 20 מטר לפחות)שסקיטבורד כמעט פצע אותו,זה הסתיים בבכי אומנם אבל ההורים צעקו על הבחור עם הסקיטבוד ואף אימו עליו פיזית(אם אתם מבינים).למה בכלל הילד נכנס לשם עם הבינבה הזאת!!!!ולמה לכל הרוחות הבחור עם הסקטבורד שנוסע במקום שמיועד רק לזה כביכול, שורץ ילדים,הורים שקוראים עיתון באמצע הפארק,ילדים בני שנתיים שהוריהם מרימים אותם לרמפה למעלה כדי שיראו יותר טוב!!!! ובכלל,למה אסור לאופנים להיכנס? בכל העולם כל סקיטפארק הוא מן הסתם גם בייקפארק,אז למה בישראל או בכלל בפ"ת זה שונה? מה הם מצפים מכל הילדים עם האופנים,שיעברו לרולר או סקייטבורד?לא מובן לחלוטין. אז בלי ציניות באמת כל הכבוד לפ"ת על הסקייטפארק,עד שסוף סוף התגשם החלום של רוכבי האופנים(לפחות היותר מקצועים)באו ההורים והעירייה ואסרו עלינו לרכב שם.איפה הם רוצים שנרכב בחצר של הבית. ומכל הלב תאמינו לי שזה מצער אותי בתור תושב פ"ת להגיע לסקייטפארק ולמצוא את עצמי מתווכח עם הורים לא אחראים שאין להם מושג ביחסי אנוש וכול מה שיש להם זה כוח הידיים. לילה טוב לכולם