תמונות מן המפגש היום התמונות נמצאות בגלריה של הפורום. (בשורה הכחולה למעלה).
ח חייםלוי Member מנהל 27/4/05 #1 תמונות מן המפגש היום התמונות נמצאות בגלריה של הפורום. (בשורה הכחולה למעלה).
ק קוקו 28 New member 27/4/05 #3 מה זה היה שם בצד...???../images/Emo11.gif הרי ביקשתי, ושוב ביקשתי להיות "בלתי צלימה", ומה אני רואה??? גם את עצמי בקצה תמונה אחת, וגם בצד של הסרטון! הכיצד? איך נפלו גיבורים? ומי אחראי למחדל? אבל שאר התמונות והמצולמים - יצאו 10!(בעיקר ה- של יפעת...)
מה זה היה שם בצד...???../images/Emo11.gif הרי ביקשתי, ושוב ביקשתי להיות "בלתי צלימה", ומה אני רואה??? גם את עצמי בקצה תמונה אחת, וגם בצד של הסרטון! הכיצד? איך נפלו גיבורים? ומי אחראי למחדל? אבל שאר התמונות והמצולמים - יצאו 10!(בעיקר ה- של יפעת...)
ח חייםלוי Member מנהל 27/4/05 #4 כל תמונה שלך הורדתי. בסרטון צריך להיות בעל ראיה משופרת במיוחד כדי לזהות אותך. אם תגידי לי בדיוק איזה תמונה להוריד אשמח לעשות זאת.
כל תמונה שלך הורדתי. בסרטון צריך להיות בעל ראיה משופרת במיוחד כדי לזהות אותך. אם תגידי לי בדיוק איזה תמונה להוריד אשמח לעשות זאת.
ק קוקו 28 New member 27/4/05 #6 לא לשוא קוראים לי "עין הנץ"... אין לי מושג מי קורא לי ככה, אבל זה נשמע נחמד בזמנו.