תמונות ממשחק אתמול...

Reshefgarcia

New member
תמונות ממשחק אתמול...

כמה תמונות שצילמתי אתמול במשחק... חייב להודות,שבפעם הראשונה אחרי די הרבה זמן,היה כיף לשחק... עד הנקודה שבה הכתף של קליי פגשה את הפנים שלי...אבל גם זה לא היה רע כמו שחשבתי... בכל מקרה,הנה כמה תמונות שצילמתי...

Reshefgarcia

New member
אגב....לכל מי שחושש מלהגיע...

שתי התמונות האחרונות הם מצוינות כדי להמחיש לכם את טווח הגילאים והגדלים שמגיעים למשחקים...אין ממה לפחד...

royassis

New member
Be afraid ... Be very afraid

Ohh and yeah .... there's something to afraid from .... look at the guy with the yellow shirt and sunglasses

royassis

New member
Nice

:) hey reshef can you bring the cam next friday or on tuesday .... I want to take some pics ....

Reshefgarcia

New member
בכלל לא בטוח...

שאגיע בשבוע הבא...או שאני לוקח את הכלב שלי לצילום גב...(אל תשאלו) או שאני באילת... אבל אל דאגה...בפעם הבאה שאני מגיע,המצלמה תבוא איתי

royassis

New member
O k readd

By picture you mean x-ray ? what happened to he.... she ? are you gonna come on tuesday cus we're playing then too Ohh and by the way .... when were the last time you played with us exept on this friday ?

Reshefgarcia

New member
תשובות

1) זה הוא....ויש לו בעיות גב...אז אנחנו רוצים לבדוק שזה לא משהו כרוני. 2) שלישי אני כנראה לא אגיע...גם כי אני עדיין כאוב מאתמול,וגם כי יש לי כמה דברים לעשות... 3) עברו לפחות 3-4 חודשים מהפעם האחרונה שהגעתי...

royassis

New member
Pain

You know ... as I play more football it hurts less after the game ..... Maybe becuas I now know how to tackle .... I got hit alot on defense

למעלה