תמונות ממועדון לילה!

esterosh

New member
תמונות ממועדון לילה!

היו ממש קצת תמונות ,רק 15 אבל זה יותר טוב מכולום וזה בגלל האתר של קשת שהפעם התקמצן בקטעים...בכל מקרה תהנו יצאו תמונות סבבה חלק קצת מטושטשות אבל שוב זה בגלל האתר... תגיבו בסמילים וכמובן בציטוטים מצחיקים ואני ממשיכה את הסיפור של שבוע שעבר בהודעה השנייה. אהה והתמונה הזאת ממש מצחיקה זה נראה כאילו הוא בעצירות חחחחחחח

מיתרוש5

New member
"הי, הי, בלינקי ביל.. דוב קואלה לא

רגיל.." (הייתיע חייבת אני שרה את השיר כל היום ורוקדת כמו סתומה..
)

esterosh

New member
מה זה שיר שולט חחחח!

זה מזכיר לי טיול שנתי אחת שהתחלנו לשיר שירים מסרטים מצויריים חחחחחחחחח

esterosh

New member
2

בפרק הקודם של מועדון לילה: הפרק נגמר בסיפור אהבתם של עפרה ושלום ,שלום נגע ביד מלטפת ועפרה החזירה בצחוק מתקתק ובניצוץ בעיניים. השבוע במועדון לילה: תדמינו שזה מבזק של גיא פינס *:" אחרי הפרידה הקשה של הדצים ,כנראה שגם הזוג החדש בביצה הולך לפרק את החבילה והנה הוכחות ראשונות עפרה מצביעה על שלום בעלבון ונראה כאילו היא מטילה עליו אשמה כבדה... נראה שהנכוחות של שלום באזור מפריעה לעפרה והיא רוצה שהוא הסתלק מהתוכנית והנה כמה משפטים שהצלחנו לקלוט מהמריבה של הזוג- עפרה: מכירים את זה שאתם מזמינים אליכם אורח אבל הוא לא קולט שהוא אורח והוא נשאר והוא מתנחל אצלכם ולא נעים להגיד לו שילך כבר , שלום... עפרה: אין בעיה, הטיטניק יכולה לעבור אצלנו בכיף המפרצים של שלום אסייג שלום: תכנית הבאה כל הטוקבקים על עפר שכטר שלום אסייג עפרה: די, אתה לא תהיה פה תכנית הבאה שלום: היופי של עופר לא מספיק צריך מצחיקים גם כפי שאתם רואים שלום מרגיש מאוים מהיופי של עפרה שלוקחת את כל הפוקוס ,מה יקרה בהמשך ,כרגע אנחנו לא יודעים נשוב ונעדכן אך אין ספק שזו תהיה פרידה שתזעזע את עולם הבידור לא פחות מהפרידה של הדצים ושל רנינט. אנחנו נמשיך לעקוב אחר התוכניות הבאות של מועדון לילה ונראה מה יעלה בגורלו של הזוג בנתיים יש שמועות חדשות שעפרה חוזרת שוב להיות עפר והיא שוב יוצאת לשוק הפנוים פנויות ! האומנם? כל זאת ועוד בפרקים הבאים. שוב הכל בהומור ובצחוק ( והפעם יש רק תמונה אחת של שלום ועפר אז זה יצא צולע והזוי חחחח)

randu

New member
"ליצור הזה קוראים שלום אסייג

והוא זרק אותי. זרק אותיייי!!!!!!!!!!!!&^%$E#W@"

esterosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זאת יצאה מצחיקה חחחחחחחחחח

esterosh

New member
לא יודעת זה הצחיק אותי הקטע שהוא

מצביע על שלום כמו על איזה חייה בספארי ואת אמרת שזה דוגמא לבילנקי ביל... אבל יש מצב שאני סתם שרוטה חחח

מיתרוש5

New member
חחחחחחחחח.. את באמת שרוטה...

אבל שחושבים על זה ככה זה באמת מצחיק..
וואי היום כל היום שררתי את השיר הזה וקפתי ורקדתי וכל השכבה נדבקה ממני...

esterosh

New member
אהה ואני שרוטה ...

לי לפחות יש דמיון מפותח ... אבל את קופצת ושרה בפומבי את בלינקי ביל חחחחחחחח ,טוב לשנינו בטוח יש הפרעה חחחח

מיתרוש5

New member
אבל אני לא היחידה..

כולם מצטרפים... אני ילדה קרועה.. מה אני יעשה עם זה?!
*צוחקת*

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo26.gif

עפר\ה: יש לי רק דבר אחד להגיד לך....שלום ולא להתראות טמבל

0ליוש0

New member
שבוע הבא אין צילומים יששששש#$%#

קולולולולולולולולווווווווווו

למעלה