תמונות ממוסך אזור

מצב
הנושא נעול.
מצאתי - זה סתם פחון! הנה 2 תמונות

כן, ב-O405 זה די בולט וישר
אבל משום מה ב-EL אחרי הגדלה זה נראה לי כמו איזה פחון אליו הנהג מכניס את השטרות. אבל יתכן מאוד שאתה צודק...
מצאתי - זה סתם פחון! הנה 2 תמונות
שדרור צילם את ה-EL לפני החלפת השילוט והפחון הזה היה שם.

אני אעלה שוב את התמונות עם הדגשה

זה לא פחון.
שים לב טוב, ותראה שמחובר אליו כבל בתחתית, ורואים שיש לזה מסך. חוץ מזה, אני לא רואה אותו בתמונה הראשונה או בשניה.
אולי אנחנו לא מדברים על אותו דבר. בכל מקרה, אני זוכר במעורפל שב-EL שהגיעו לדן היה מן פחון איפשהו במיקום מוזר. אני לא זוכר איפה המיקום המוזר נמצא, אבל מאוד יתכן שזה היה שם.

846

Active member
מה שאתם רואים ב EL זה פח מפלסטיק.

אולי אנחנו לא מדברים על אותו דבר. בכל מקרה, אני זוכר במעורפל שב-EL שהגיעו לדן היה מן פחון איפשהו במיקום מוזר. אני לא זוכר איפה המיקום המוזר נמצא, אבל מאוד יתכן שזה היה שם.

פח מפלסטיק../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

פח מפלסטיק

הזכרת לי את אותו אחד שנכנס לחנות תקליטים בעיר העתיקה וביקש תקליט של בָּך, אז המוכר אמר לו: "מצטער, יש לי רק מבּלסטיק"(אייקון של זקן)

יש בדיחה של המערכונים:

פח מפלסטיק

הזכרת לי את אותו אחד שנכנס לחנות תקליטים בעיר העתיקה וביקש תקליט של בָּך, אז המוכר אמר לו: "מצטער, יש לי רק מבּלסטיק"(אייקון של זקן)
יש בדיחה של המערכונים:
צינור פלסטיק מאלומניום, אותו דבר.

scooby5

Member
צר לי.

צר לי.
באמת שזה נראה לי, בתמונות שדרור העלה, כמו הלוח של הפיקוד שקיים באגד (למרות שהלוח שאני מדבר עליו, מתאים רק לשילוט הלבן/הנוריות, ולשילוט הצהוב של אגד, יש לוח פיקוד שנראה כמו מחשבון).

צריך פשוט לנסוע איתם ולראות...

צר לי.
באמת שזה נראה לי, בתמונות שדרור העלה, כמו הלוח של הפיקוד שקיים באגד (למרות שהלוח שאני מדבר עליו, מתאים רק לשילוט הלבן/הנוריות, ולשילוט הצהוב של אגד, יש לוח פיקוד שנראה כמו מחשבון).
צריך פשוט לנסוע איתם ולראות...
אולי תהיה לי אפשרות לבדוק ביום שישי במוסך של דן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה