תמונות ממוסך אזור

מצב
הנושא נעול.

orensaab

New member
ידית הילוכים של I-Shift

=====
תיראו איזה תיבת העברה יש לו
ידית הילוכים של I-Shift
ומחר בשעה 5 אחרי הצהריים תתקיים הרצאה על תיבת VOLVO I-Shift בבית המהנדס ברחוב דיזנגוף 200 תל אביב. ההרצאה ללא תשלום ופתוחה לקהל הרחב. כולם מוזמנים.

846

Active member
אותי הם כבר לא ישכנעו......

ידית הילוכים של I-Shift
ומחר בשעה 5 אחרי הצהריים תתקיים הרצאה על תיבת VOLVO I-Shift בבית המהנדס ברחוב דיזנגוף 200 תל אביב. ההרצאה ללא תשלום ופתוחה לקהל הרחב. כולם מוזמנים.

846

Active member
אני אסביר במילים פשוטות: הנהיגה לא

מה כל כך גרוע בגיר הזה שכולם מכסחים
אותו,אגב שמעתי שמארסים עםISHIFTשהיו מיועדים לאגד נמכרו לקונקס.
אני אסביר במילים פשוטות: הנהיגה לא
חלקה, אין לאוטובוס תאוצה.... כל 0303 משיגה אותו בהתחלה. מרגישים את החלפת ההילוכים בהתחלה וזה מנענע את האוטובוס, אנחנו צוחקים ואומרים שזה מתאים לקווי חרדיים לשעת התפילה. ודבר אחרון: צריך לעשות זינוק בעליה כשעודים בשיפוע הכי קטן. עיניין טכני: אחרי ש 3 או 4 תיבות הילוכים כאלו התפרקו וולבו מצאו פגם וכרגע מזמנים את האוטובוסים לתיקון יזום.

A r i e T

New member
מעתה אמור: I-../images/Emo93.gif

מעתה אמור: I-

VDL BUS

מה פירוש VDL BUS?
VDL BUS
קבוצת VDL, המחזיקה ב- VDL BUS, היא כיום יצרן האוטובוסים היחיד בהולנד. ב- 1993, לאחר פשיטת הרגל של דאף, נרכשה חטיבת האוטובוסים שלה ע"י קבוצת VDL. ב- 1998 נרכשה גם חברת ברקהוף-יונקרה על מפעליה. החל מ- 2003 מופיע הלוגו VDL BUS, כהחלטה אסטרטגית, על כל האוטובוסים של היצרנים השונים בקבוצה, וזאת נוסף לשם היצרן ה"מקורי". VDL, אגב, הם ראשי התיבות של מייסד החברה ההולנדי, אדון בשם ואן דר לאכטה (Van der Leegte).

תודה על ההבהרה, מאוד מעניין!

VDL BUS
קבוצת VDL, המחזיקה ב- VDL BUS, היא כיום יצרן האוטובוסים היחיד בהולנד. ב- 1993, לאחר פשיטת הרגל של דאף, נרכשה חטיבת האוטובוסים שלה ע"י קבוצת VDL. ב- 1998 נרכשה גם חברת ברקהוף-יונקרה על מפעליה. החל מ- 2003 מופיע הלוגו VDL BUS, כהחלטה אסטרטגית, על כל האוטובוסים של היצרנים השונים בקבוצה, וזאת נוסף לשם היצרן ה"מקורי". VDL, אגב, הם ראשי התיבות של מייסד החברה ההולנדי, אדון בשם ואן דר לאכטה (Van der Leegte).
תודה על ההבהרה, מאוד מעניין!

מצב
הנושא נעול.
למעלה