תמונות מכל הקופה בדיוק כאן
ה ה ג ר ו ש New member 6/7/03 #2 יש גם כמה פחות טובות... מהפורום של שבק מיוזיק... http://www.shabakmusic.co.il/shabak/form/ShowMessage.asp?id=28331&Fnumber=1&SunId=0
יש גם כמה פחות טובות... מהפורום של שבק מיוזיק... http://www.shabakmusic.co.il/shabak/form/ShowMessage.asp?id=28331&Fnumber=1&SunId=0
ז זמני לגמרי New member 6/7/03 #3 מי שרצה לראות את חברה של מוקי יש תמונה שלה ביחד עם אח שלו בעמוד מס' 8, שורה שניה מלמטה. התמונה הכי ימנית
מי שרצה לראות את חברה של מוקי יש תמונה שלה ביחד עם אח שלו בעמוד מס' 8, שורה שניה מלמטה. התמונה הכי ימנית
מ מוקוניסטית New member 6/7/03 #4 שלומית במיוחד בשבילך.... שלא תתאמצי הרבה. אח שלו-ממש מזכיר אותו אבל היא......מה הקשר?!
T The Macker Girl New member 6/7/03 #7 מה הקשר???????????????????????????? למה נבל צריכה "להזכיר" את מוקי?
מ מוקוניסטית New member 6/7/03 #16 לא דימיון חיצוני!!!!!! לא חשבתי שהיא ניראת ככה, תיארו אותה כ"כוסית". לא יודעת היא לא ניראת הסגנון שלו. {לא שאני יודעת מה הסגנון שלו?!} עזבי,לא נורא!
לא דימיון חיצוני!!!!!! לא חשבתי שהיא ניראת ככה, תיארו אותה כ"כוסית". לא יודעת היא לא ניראת הסגנון שלו. {לא שאני יודעת מה הסגנון שלו?!} עזבי,לא נורא!
S S w e e t Baby1 New member 6/7/03 #17 ../images/Emo41.gifאל תהיו ביקורתיים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif היא נראת ממש חמוודה ובטוח יש לה אחלה יופי וזה רק מראה שמוקי לא בוחר את חברות שלו לפי היופי למרות שלדעתי היא נראת יפה לאללה
../images/Emo41.gifאל תהיו ביקורתיים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif היא נראת ממש חמוודה ובטוח יש לה אחלה יופי וזה רק מראה שמוקי לא בוחר את חברות שלו לפי היופי למרות שלדעתי היא נראת יפה לאללה
מ מוקוניסטית New member 6/7/03 #20 לא אמרתי שהיא לא יפה?! היא פשוט לא ניראת הסגנון שלו זה הכל!!!!!!!!!!
S S w e e t Baby1 New member 6/7/03 #9 ווווווווווווואווווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אח שלו חמוווווווווווווווד בטירוףףףףףףף יואו איזה מאמי הווווווווא וגם חברה שלו חמודה יאא אני מאוווווווהבבבבבבבתתתתתתתת
ווווווווווווואווווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אח שלו חמוווווווווווווווד בטירוףףףףףףף יואו איזה מאמי הווווווווא וגם חברה שלו חמודה יאא אני מאוווווווהבבבבבבבתתתתתתתת
א אייסי לי New member 6/7/03 #11 אממ למי שמתבלבל.. אייסי לי ו shlomitosh זאת אני.. שלומית יש לי 2 כינויים.. אחד למשחק באקסמן.. ואחד רגיל..
אממ למי שמתבלבל.. אייסי לי ו shlomitosh זאת אני.. שלומית יש לי 2 כינויים.. אחד למשחק באקסמן.. ואחד רגיל..
S S w e e t Baby1 New member 6/7/03 #13 ../images/Emo41.gifהחתימה שלך שלומיתוש הביאה אותי.. למסקנה..............שאולי יש לך פיצול אישיות אל תקחי את זה אישית.......
../images/Emo41.gifהחתימה שלך שלומיתוש הביאה אותי.. למסקנה..............שאולי יש לך פיצול אישיות אל תקחי את זה אישית.......