תמונות מיפן

DavidBahat

New member
תמונות מיפן

שלום לכולם. בשבוע שעבר חזרתי מביקורון קצר בטוקיו (מטעם העבודה). רוב השבוע הייתי עסוק, אבל ביום רביעי שעבר (21 למרץ) היה יום חג לאומי (חג תחילת האביב אם אני לא טועה) אז היה לי קצת זמן לטייל קצת בשינג'יקו, אקיהאבארה ואקאסקה-מיצקא. (לא יצא לי לתפוס תמונות של הסאקורה, אבל במקומות מסויימים אפשר לראות התחלה של פריחה) למי שמעוניין העלתי את כל התמונות לקישור המצורף. http://www.tapuz.co.il/albums/albums.asp?u=1565716 חג שמח! דוד

tals56

New member
ניחוש:יש לך מצלמת קאנון

תמונות יפיפיות
! (ובנוסף אתה אפילו יודע להשתמש בפוקוס מה שהרבה לא יודעים
)

JPing

New member
לדעתי :

ניקקון ( הפוקוס למרחקים ארוכים של הקנון { בהנחה שלא מדובר ב DSLR} הוא לא משהו בגלל שמייצב התמונה שלהם לא משהו )

GnomeBubble

New member
שניכם טועים!

(איזה כיף, תמיד רציתי לומר את זה
) המצלמה היא Fuji FinePix 2800 Zoom. ולא, אני לא יודע לנחש את סוג המצלמה לפי הפוקוס. פשוט חיפשתי במידע שמצורף לקובץ... בשביל פוקוס טוב הדבר הראשון שצריך זה תאורה טובה, והדבר השני זה ידיים רועדות - אח"כ באה המצלמה... ולדוד - כל הכבוד שהוצאת תמונות צבעוניות ויפות כאלה עם מצלמה ישנה ופשוטה של 2 מגהפיקסל. (דרך אגב, יש עוד כמה קבצים ממצלמה אחרת, נראה לי של קאנון בסוף האלבום האמצעי)

GnomeBubble

New member
קאנון קוראת לקבצים שלה

IMG_xxxx.jpg בדרך כלל. ככה זה היה לפחות בכל מצלמות הקאנון שלי יצא להכיר.

tals56

New member
אתה בטוח?

יש לי קאנון SD450 וPRO1 וזה ככה השמות של הקבצים שלהם...

JPing

New member
טוב

המייצב תמונה,העדשות ורכיב ה CCD של FUJI הם זהים לאלה של ניקון במצלמות למשתמש הבייתי כך שזה הגיוני מאוד ( ואני לא מאמין שלא בדקתי את המידע על הקובץ)

ToHrU

New member
וווואוווו

דוד, תמונות מדהימות!!!!!!! אני ממש שמחה בשבילך שהצלחת להגשים את החלום!!!!

rozb11

New member
שמחתי לראות את התמונות לפני שלוש שנ

חזרתי מיפן שהיתי שם שנה (בסטות) לא דומה למה שאתה עושה אני מניחה... והיה לי כיףלראות ולהיזכר חג שמח

למעלה