תמונה נדירה של אפרתוש! קבלו תמונה--------> תגיבו לאב יו אוללללל
ל לידושית New member 28/8/04 #79 יש פה מישהו??!?!???!???!? טוב אם יש כאן מישהו שיגיב....... והכי הכי שווה להגיב עם תמונהההה.... חחחאזבה ביי. ואיך התמונה????????????????
יש פה מישהו??!?!???!???!? טוב אם יש כאן מישהו שיגיב....... והכי הכי שווה להגיב עם תמונהההה.... חחחאזבה ביי. ואיך התמונה????????????????
ל לידושית New member 28/8/04 #83 אני מתה עליו!!!!!!!!!!!!! הוא הבנאדםםםםם הכי הכי הכי הכי יפה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תנקס טלוש עשיתלי את היום!!!
אני מתה עליו!!!!!!!!!!!!! הוא הבנאדםםםםם הכי הכי הכי הכי יפה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תנקס טלוש עשיתלי את היום!!!
ל לידושית New member 28/8/04 #80 אפרת המושלמת בלאישה!!! קבלו את השלמותתתתתת!!!!! יואו היא כל כך יפההההה
T TaLosH lOvE nAtAn New member 28/8/04 #90 כן../images/Emo140.gif היה מושלםםםםםםם איזה כיףףףף הוא נישק אותייייייי יאאאאאא ואפרתושששששש כפרה עליה חיבקה אותי פעמיים ואמרה לי ביי מאמי והם חתמו לי ונירו היה עבר לידי ממש היה צמודדדדד איזה קרוע הוא
כן../images/Emo140.gif היה מושלםםםםםםם איזה כיףףףף הוא נישק אותייייייי יאאאאאא ואפרתושששששש כפרה עליה חיבקה אותי פעמיים ואמרה לי ביי מאמי והם חתמו לי ונירו היה עבר לידי ממש היה צמודדדדד איזה קרוע הוא