תמונות מטרמינל 3

מצב
הנושא נעול.

Image of me

New member
זה מכוער בעיניך שכל המשפחה באה

רשמים שלי מטרמינל 3..
קודם כל הטרמינל נחמד ולא יותר מזה. דבר שני כמו שאבא שלי (שהוא איש עסקים שכבר 30 שנה נוסע כמעט כל שבוע והיה כמעט בכל שדה תעופה בעולם) אמר שמצער לראות את תופעת הישראלי המכוער שמחכים לו בנחיתה (באולם נוסעים נכנסים) משפחות שלמות ואף גדוד.. הוא אמר לי שלא ראה תופעה כזאת מטופשת בשום מקום ברחבי העולם. לגבי הטרמינל הוא באמת נחמד אבל לא יותר מזה. כמו כן באולם הנוסעים הנכנסים מי ששם לב על התקרה מרחפים להם 23 בלונים (כן..ספרתי.אבל מן הסתם המספר עוד ישתנה .) שאנשים כנראה החליטו לשחרר (הבלוני מזל טוב.. אלה עם גז ) רק כדי להשאיר מזכרת מכוערת .. כיאה לישראלי הממוצע...
לפגוש מישהו שחזר מחו"ל?
אני רואה בתופעה ה"מטופשת" הזאת כהגדרתך, סממן מאד יפה של התרבות הישראלית, שבה כולם ערבים זה לזה. ואני מעדיף מדינה שבה כולם באים לנמל התעופה לפגוש בן משפחה שחזר מחו"ל כדי לעשות לו שמח, מאשר מדינה צפון-אירופית שבה כולם קרים אחד לשני ואנשים יכולים לגור בית ליד בית כל החיים ולא להכיר זה את זה.

alexUK

New member
לכל דבר יש פלוסים ומינוסים

לפגוש מישהו שחזר מחו"ל?
אני רואה בתופעה ה"מטופשת" הזאת כהגדרתך, סממן מאד יפה של התרבות הישראלית, שבה כולם ערבים זה לזה. ואני מעדיף מדינה שבה כולם באים לנמל התעופה לפגוש בן משפחה שחזר מחו"ל כדי לעשות לו שמח, מאשר מדינה צפון-אירופית שבה כולם קרים אחד לשני ואנשים יכולים לגור בית ליד בית כל החיים ולא להכיר זה את זה.
לכל דבר יש פלוסים ומינוסים
לעיתים רוצים קצת מפה וקצת משם

מצב
הנושא נעול.
למעלה