תמונות מטקס הסיום

MS6

New member
אתה יכול להעלות...

אבל הבעיה היא שאי אפשר להעלות קובץ שהוא גדול מ250 KB.. וכל תמונה גדולה מ250...

התמונות בוואלה

התמונות באימייל שפתחנו בוואלה. שם משתמש kursim2005 סיסמה: nordia

eliadiv2

New member
כן אני יודע אני זה שפרצתי לך..

חחחחחחחח סתם סתם מי זה / זאת??

אני לא מבית"ר...

אני סתם מנורדיה (אין דבר כזה סתם מנורדיה,כל אחד הוא מלך) ואוהב לקרוא ולכתוב בפורום לפעמים...

eliadiv2

New member
יש לך טעות

כל יחיד הוא מלך.. תשאלי את אסתר היא תעזור לך במשפט הזה... היא העבירה לנו פעולה (לצערי לא הייתי בפעולה כי הייתי באיזה סמינר מעפן) בקורסים בנורדיה. ואם כבר אנחנו מדברים.. למה בנורדיה אין מעו"ז?? מה דעתך על פתיחת מעו"ז בית"ר בנורדיה?? או יותר נכון חידוש המעו"ז. ושם אני בטוח שיהיה לך הרבה עזרה (ראש ההנהגה הארצית גר בנורדיה חיים שגיא אם את מכירה) אז תחשבי על זה ואם את רוצה נוכל לעזור לך. נפנה אותך לאנשים הנכונים

MS6

New member
אליאב בוא אני אחסוך לך כמה דקות

של שיחה... (אגב אני מקווה שאין לך בעיה שאני מדבר בשמך מפריס פרסה) קודם כל זה הוא וזה לא היא (לקח לי כמה הודעות טובות בשביל להבין את זה).. דבר שני בנורדיה כבר יש תנועה שעובדת.. לא סתם תנועה.. כזאת עם חולצה כחולה ושרוך אדום. למפריס פרסה הייתה איזה יציאה לפני כמה חודשים בנוגע לבית"ר אבל מאז לא שמעתי אותו מדבר ברצינות על משהו בנורדיה.. בכל אופן אני עדיין לא מצליח להבין איך זה שאין מעו"ז בנורדיה. ובכלל איך זה שברוב משקי החירות בארץ בית"ר לא פועלת.

eliadiv2

New member
יפה ובשביל זה אנחנו צריכים להתערב.

בשביל זה אנחנו צריכים להתערב קצת יותר בתנועה.OK? בשביל זה אנחנו צריכים לשכנע, לבקש שיתרמו קצת לתנועה, ולמדינה. זה שיש שם תנועה עם חולצה כחולה ושרוך אדום זה הדבר הכי גרוע שאתה אמרת בהודעה. כי אם בנורדיה יש את הנוער הזה ואין בית"ר אז המצב שלנו בתנועה באמת לא משהו. אנחנו חייבים לעשות הכל בשביל שיפתח שם מעו"ז ויפעל כמו שצריך. ובבוא היום האלה עם החולצה הכחולה ירגישו שהם מאויימים והם לא יכולים להמשיך בנורדיה ופשוט יברחו. זה מה שאנחנו צריכים לעשות, אני יודע שזה קצת רחוק אבל אם לא נקווה ונחלום כלום לא יעשה. ובקיצור צריכים או שיותר נכון חייבים לפתוח מעו"זים ב.... "משקי החירות בארץ" (כמו שאמרת).

יש לי כמה הסברים:

א.חוסר תפקוד של בית"ר-בנורדיה לדוגמה,במהלך השנים לפני הפירוק הסופי של המעו"ז התנועה לא תפקדה,וממה שהבנתי מאנשים פה בפורום בתקופה הזאת (אמצע שנות ה-90 בערך,התנועה לא תפקדה בכל הארץ). חוסר התפקוד יחד עם הכניסה לואקום של תנועה חדשה (חטב"ם במקרה של נורדיה,ואני מאמין תנועות חדשות במקרים אחרים) עזרו למוטט את המעו"זים... ב. שינוי באוכלוסיית המושב-במושבים רבים נבנו שכונות הרחבה ובאו תושבים מהערים שלא קשורים "רגשית" לתנועה,ולכן לא הייתה להם בעיה שתהייה בישוב תנועה אחרת. ג. לא יודע תחשבו על סיבה משלכם.

MS6

New member
תירוצים תירוצים...

יאללה שוסע שסע... אתה יודע שאפשר לשנות את הכל. יוזמה קטנה של כמה בני נוער בנורדיה ומזכירות המושב תחגוג... חוץ מזה בית"ר באמת צריכה מעו"ז בעיר הבירה של בית"ר.

ASTAR3

New member
שלום מפריס פרסה!

א) אתה אכן צודק כל יחיד הוא מלך!(המבין יבין בקשר לקורס ב') ב)למה לא באת לבקר אותנו בנורדיה שהיינו שבועיים?? וגם מנהל הפורום היה...

eliadiv2

New member
תמונות..

נועם שלום!. אני ראיתי רק תמונה אחת ויש בא הכל.. למה שלא תעלו את כולן... במקום לשלב אותן כתמונה אחת.

MS6

New member
נועם איפה התמונות שלנו מהכלבוש?

זה מה שהכי חשוב...

למעלה