תמונות מחיי נישואין

JILSER

Member
תמונות מחיי נישואין

מה דעתך לגוון קצת, היית רוצה לנסות מישהי אחרת? שאלה רוחמה.

איתן היה בהלם, הוא לא ציפה לשאלה כזאת, בשלושים שנותיו היו לו רק שלוש חברות, רותי מבית הספר התיכון בדימונה, ציפי שהכיר בצבא, ובעצם במסיבת הגיוס כששתה יותר מידי על מנת להשכיח את הפרדה הכואבת מרותי אחרי שלוש שנות חברות. וכמה טוב שהיתה שם ציפי על מנת לעזור לו לשכוח את רותי.

בעיקבות אותו סקס סוער שהיה לו עם ציפי בסיומה של אותה מסיבת גיוס, כל הסקס הבתולי שהיה לו עם רותי ממש נעלם ולא נחשב כלל אחרי אותו ערב בלתי נשכח.

החברות בינהם החזיקה שנתיים עת עזבה אותו כיוון ששירת רחוק וכמעט ולא התאפשר לו להגיע הביתה לדימונה.

את רוחמה הכיר בצבא, שרתה איתו באותה חטיבה.

הם היו ידידים תקופה ארוכה בטרם החליטו שהם מאוהבים. ארבע שנים היו חברים וכשניכנסה רוחמה להריון היה להם ברור שהם מתחתנים מיד.

רוחמה היתה בחודש השלישי בזמן החופה אבל איש לא חש בכך.

מקץ חצי שנה נולד בנם הבכור איתמר ושנה וחצי אחריו הגיעה גם נועה לעולם.

עכשו, בגיל שלושים, כשרוחמה כבר בת עשרים ושמונה, הילדים קצת גדלו, וגם הסקס בינהם שהיה סוער מאוד בתחילה הפך כבר במשך הזמן לנחמד ושיגרתי, אבל לא מעבר לזה.

אחרי שאיתן גילה יום אחד את הויברטור שרכשה רוחמה, הוא חשש שמה הוא אינו מספק אותה. אבל רוחמה והוא החליטו כבר בתחילת היחסים ביניהם שהם מדברים על הכל ולא שומרים שום דבר בבטן ולכן שאל אותה על הויברטור.

לא, צחקה רוחמה, אתה בהחלט מספק אותי, אבל הויברטור הוא רק לשם גיוון. ואז באה השאלה, מה דעתך לגוון גם אתה?

איתן היה המום מהשאלה, מה היא רצתה, שהוא יבגוד בה, שילך עם מישהי אחרת, ממש לא נראה לו, הוא לא יודע אפילו איך ניגשים לדבר כזה.

אני חושב שאת קצת השתגעת, אמר איתן, מילא ויברטור, אבל אני, איך בדיוק את חושבת שאני אגוון? שאל איתן.

נניח, אמרה רוחמה, נניח שאני אתחפש למישהי אחרת, אשים פאה בלונדינית, אלבש חוטיני וביריות.

יכול להיות נחמד, החל איתן להתלהב.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

באותו ערב, השכיבה רוחמה את הילדים לישון וניכנסה לחדר השינה חמושה בפיאה בלונדינית ובביריות. איתן היה המום והסקס היה מסעיר, מסעיר כל כך עד שהוא לא חש איך שלפה רוחמה את הויברטור ונעצה אותו עמוק בתוכה תוך שהיא מפנקת ומוצצת בשקיקה את הזין הגדול שלו שעמד זקור כנציב עליון.

איתן היה בעיניים עצומות ופתח אותן לשמע הגניחות העמוקות של רוחמה. הוא הבחין בויברטור הנעוץ בתוכה, הושיט ידו וסייעה לה בהחדרתו עד שהיתפוצצה באורגזמה אדירה והתפוצץ יחד איתה, מציף בנוזל הלבן שלו את כל ביטנה.

זה היה נהדר, סיכמו שניהם בסוף, אני הייתי היום עם מישהי אחרת, אמר איתן, ואני הייתי עם שניים ביחד, אמרה רוחמה בחיוך.

מאותו היום הם שידרגו את חיי המין שלהן, כל פעם ניסו דברים חדשים וחיי המין שלהם היו חגיגה אחת גדולה.

אני יודעת שאתה רוצה להיות עם שתי בחורות, אמרה לו רוחמה יום אחד, ואני אגשים לך את זה.

מה תעשי? שאל איתן, תביאי לי בובה מתנפחת ביחד איתך? שאל, ספק היתלוצץ. אני כבר אחשוב על משהו, אמרה לו רוחמה....
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=1908734&r=1

סוערת10

New member
קצר קולע... רעיון נהדר... אני חושבת לאמץ את

הרעיון להיות בלונדינית ללילה אחד.....

JILSER

Member
בדיחה על בלונדיניות

בחורה אחת הפכה לבלונדינית, כששאלו אותה אם התהליך היה מסובך היא ענתה שהדבר היחידי שכאב היה כיווץ המוח.

(מבלי לפגוע בבלונדיניות)

Maja the Naked

New member
רוחמה???

למעלה