תמונות מזאפה

תודה ארתור....דווקא התספורת יחסית דומה לקודמת

בוואלה זה היה נראה שונה כזה אולי אפילו יותר יפה... פה התספורת ממש דומה לקודמת ועכשיו שהיא ככה עם הבלונד ועם החולצה הזאת שממ לא מחמיאה לי היא חוזרת להראות קצת דודה לצערי....
חבל ציפתי מארצי יפרח ליותר.... הבגדים שלו בעבר היו ממש יפים במיוחד בחגיגה.... ועכשיו הוא מחזיר אותה אחורה עם הסטיילינג הזה .... אם יפרח ישדרג את הלבוש למשהו יותר אורירי פתוח ואפילו מצועצע ולא דודתי כזה ובשילוב עם שידרוג קצת בתספורת(לא לחזור לתספורת הפן תלתלים הזה אלא אולי לפן חלק או למשהו שיראה את השיער היפה שנארך לה) של שרית כי הבלונד עצמו יחסית יפה אז שרית יכולה לצאת פיגוזזז....

R o T e M18

New member
תודה רבה ארתור ../images/Emo13.gif

תמונות יפות
רק שמשום מה שרית ניראת לי מבוגרת אם הגד הזה.. כאילו זה מביא אותה לגיל שלה 30 ככה. ואני שמח לישמוע שנהנהתם כול מי שהיה

../images/Emo51.gifארתור תודה רבה על התמונות..

אחלה תמונות-ממש אהבתייי!!!! אני ממש שמחה לשמוע שכל מי שהיה נהנה... טוב נו,מה הפלא??ככה זה בכל הופעה...אין אחד שחוזר מאוכזב הביתההה...

../images/Emo4.gifכנסו שנייה...{הערה קטנה}...

אתם שומעים את עצמכם??אתם שמים לב מה אתם כותבים פה ומה אתם אומרים?? תראו,אני לא הייתי אתמול בזאפה,אבל ראיתי את התמונות שארתור צילם והעלה לפה...{ד"א-אחלה תמונות}... ש**ר**י**ת מ**מ**ש ל**א נ**ר**א**ת**ה כ**מ**ו ד**ו**ד**ה... הבגדים שהיא לבשה פשוט מ=ה=מ=מ=י=ם!!!!!... תסלחו לי...אבל.... א-ת-ם מ-מ-ש ל-א מ-ב-י-נ-י-ם ב-א-ו-פ-נ-ה!!!!!

את ממש צודקת ../images/Emo70.gif אלו בגדים נורא יפים ואופנתיי

זה ממש לא מבגר ! החולצה נורא יפה ועוד יותר אהבתי את הג'קט השחור מעלל .. שריתווש המוושלמת = ))))

יפהה..מסתבר שלא כולם פה משוגעים ושדווקא

כן יש כאלה שמבינים באופנה... יש עוד מישהו שמסכים איתי??... האם יש מישהו שחולק על דעתי??{חוץ מרותםם
שבכלל לא מבין באופנהההההה
} ?...... שרית=>את מדהימה אותי כל פעם מחששששש....חולה עלייךךךךךך

אני חושבת שאין פה בכלל על מה לדברר=כוסית זו..

לא מילהההה,היא פצצה... איזו יפה היאאאא,אני מתההה.. ארתורררר,תודה נששמה!תמונות סוףףף33>

Music4Life

New member
חח חן..יא מצחיקה ../images/Emo6.gif

כוסית, פצצה...הופהההההה, אני עוד אחשוב עלייך דברים...תזהרי
חחחחחחחחחח
התגובות שלך מצחיקות אותי מותק :)

bleck eye

New member
מההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה כל זה אומר????.? EL - AL אני אוהב את החיים האלה זו מתנה אחת גדולה #^$&*!#$@. .

שיראל מ

New member
תודה ארתור ../images/Emo13.gif

שרית נראית מדהים
(פרט לחולצה שלא ממש אהבתי.
) שמחה שנהנתם

Music4Life

New member
מי אמר שהבגדים שלה מבגרים ??

איזה שטות
ממש לא...מה שהיא לבשה בהופעה בזאפה, כמו שאני רואה, באמת מהמם ומתאים לה. סקסי מאד
ודווקא עכשיו היא נראת יותר טוב עם הצבע הבלונד הזה מהתמונות הראשונות ששם היא פשוט גם היתה לבושה כזה בהיר אז הכל נראה יותר מידי בהיר לטעמי
אני אוהבת כהות...אבל עדיין לדעתי יפה לה יותר שיער בצבע דבש, קצת יותר כהה. אבל שטויות.... שמחה לכל מי שהלך ונהנה
סחתיין

"על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח"../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שוב, לדעתי הז'קט הזה והחולצה ממש לא מתאימים לה במיוחד הז'קט הוא מבגר אותה וגם ככה התסרוקת עם הבלונד משמינה לה קצת את הפנים ומבגרת אותה אז ביחד זה לא משהו.... נקווה לשדרוג בהופעה הבאה

Music4Life

New member
נו שיהיה , תומר.

אתה רואה, אתה לא התלהבתי מהבגדים..ואני לא הכי התלהבתי מצבע הבלונד הזה...כל אחד והטעם שלו. נסגור עניין וזהו
תודה שלום.

למעלה