ג'יימססססס
T T a M a R a 2 New member 20/8/05 #32 חח אני רואה שצ'אד... הלך על צבע שמדגיש את הגבריות שלו בטקס... הוא באמת צריך להדגיש את הגבריות שלו אחריי שבגד בסופיה
חח אני רואה שצ'אד... הלך על צבע שמדגיש את הגבריות שלו בטקס... הוא באמת צריך להדגיש את הגבריות שלו אחריי שבגד בסופיה
M mirymoo New member 20/8/05 #33 זה שמועות שצ'אד בגד בה... הוא התראיין ואמר שזה שמועות וראו אותם על הסט מסתדרים מצויין... אוליי זה לא נכון שהוא בגד בה אבל זה שהוא לא בא איתה אלא עם רייצ'ל לטקס זה קצת חשוד.... ועל מה הוא חשב כשהוא בחר את הבגדים האלה???
זה שמועות שצ'אד בגד בה... הוא התראיין ואמר שזה שמועות וראו אותם על הסט מסתדרים מצויין... אוליי זה לא נכון שהוא בגד בה אבל זה שהוא לא בא איתה אלא עם רייצ'ל לטקס זה קצת חשוד.... ועל מה הוא חשב כשהוא בחר את הבגדים האלה???
T T a M a R a 2 New member 20/8/05 #34 אני רואה ש... אני רואה שצ'אד החליט ללכת על צבע שידגיש את הגבריות שלו... למרות שהוא באמת צריך להדגיש את הגבריות שלו אחריי שבגד בסופיה
אני רואה ש... אני רואה שצ'אד החליט ללכת על צבע שידגיש את הגבריות שלו... למרות שהוא באמת צריך להדגיש את הגבריות שלו אחריי שבגד בסופיה
D daniellena New member 18/8/05 #18 תודה רבה!!! הצבעתי לזה ../images/Emo140.gif דרך אגב... אני חדשה פה... דניאל, בת 17.
א איימיס New member 18/8/05 #19 Welcom To The Dark Side [אבי, החלטתי לאמץ את הברכה הזאת] אני עמית, בת 16