תמונות מה-20.7.2000 גדולות.
A AliceW New member 15/4/06 #7 הו, זה כלום../images/Emo3.gif יש לה יותר ארוך מזה. ושיער ארוך זה לא תמיד כיף, בעיקר לא בלילות חמים ולחים כמו עכשיו אני חייבת לבדוק משהו авыаывд авфрад фоларф
הו, זה כלום../images/Emo3.gif יש לה יותר ארוך מזה. ושיער ארוך זה לא תמיד כיף, בעיקר לא בלילות חמים ולחים כמו עכשיו אני חייבת לבדוק משהו авыаывд авфрад фоларф
A AliceW New member 15/4/06 #8 ממ. הסבר למה שקרה כאן עכשיו../images/Emo163.gif אני אצל ידיד שלי, ומסיבה כלשהי יש לו רוסית במקלדת זה הצחיק אותי וזהו.
ממ. הסבר למה שקרה כאן עכשיו../images/Emo163.gif אני אצל ידיד שלי, ומסיבה כלשהי יש לו רוסית במקלדת זה הצחיק אותי וזהו.
J Jagged chaos New member 15/4/06 #6 למי שהתאריך לא מצלצל.... אלו תמונות מההופעה בארץ... איפה ההתלהבות?
O o0Invisible0o New member 15/4/06 #9 התאריך לא צלצל!../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif*מתלהבת*
R Rוית New member 15/4/06 #11 *מתרגשת באיחור* אבל מותר לי כי כבר שלושה ימים אני חולה מתה במיטה... אגב אמיל, זה תמונות מרשל"צ או קיסריה?
*מתרגשת באיחור* אבל מותר לי כי כבר שלושה ימים אני חולה מתה במיטה... אגב אמיל, זה תמונות מרשל"צ או קיסריה?
R ran forest run11 New member 16/4/06 #13 אחחח... נוסטלגיה../images/Emo99.gif אני אפילו זוכר מה היא לבשה...
R ran forest run11 New member 16/4/06 #14 תרגישי טוב ../images/Emo201.gif אגב, יש סיכוי שהתקררת בגג של עזריאלי? גם כן המפגש פורום הזה, לא מספיק הוא לא הצליח, עכשיו גם הביא איתו שפעת העופות
תרגישי טוב ../images/Emo201.gif אגב, יש סיכוי שהתקררת בגג של עזריאלי? גם כן המפגש פורום הזה, לא מספיק הוא לא הצליח, עכשיו גם הביא איתו שפעת העופות
R Rוית New member 16/4/06 #17 ../images/Emo6.gif לא, לא נראה לי יש קשר ../images/Emo3.gif בליל סדר היה לי כולה כאב ראש. יום אחרי זה ואני כבר מרותקת למיטה.. אבל היי, עוד גיחה למחשב! יאיי!
../images/Emo6.gif לא, לא נראה לי יש קשר ../images/Emo3.gif בליל סדר היה לי כולה כאב ראש. יום אחרי זה ואני כבר מרותקת למיטה.. אבל היי, עוד גיחה למחשב! יאיי!
A AlanisJunkie New member 16/4/06 #15 הא..ידעתי שתידבקי ממני../images/Emo3.gif אחלה תמונות! הרזולוציה מהממת! מאיפה השגת? חבל שאין גם מקיסריה.
הא..ידעתי שתידבקי ממני../images/Emo3.gif אחלה תמונות! הרזולוציה מהממת! מאיפה השגת? חבל שאין גם מקיסריה.
J Jagged chaos New member 17/4/06 #19 קיסריה #1 את התמונות צילמה עדי שהינו...מישהי שפעם היתה כותבת כאן.