תמונות מהתערוכה

תמונות מהתערוכה

אשמח אם יש עוד תמונות שתוכלו להעלות לפורום מיד פיריו של המוכשר ביותר במוסיקה וכניראה גם בציור מחכה בקוצר רוח, לא יכולה להגיע לתערוכה. תבורכו כולם (או כתבה בנושא) רונית גל.

illani

New member
ויש בהמשך הדף הזה קישורים

לכתבה על התערוכה ב-NRG וכן לאתר של בית האמנים, שם מוצגת התערוכה עם עוד תמונה או שתיים.

shmuel16

New member
פנים אל מול פנים

פנים אל מול פנים הארץ - Israel אמרה אחת האמניות, שבאו לפתיחת התערוכה "פנים" של הזמר יהודה פוליקר ביום חמישי בבית האמנים בתל אביב. היו הרבה שאמרו כי "יש משהו בדיוקנאות" - אותן פנים בעלות הבעה של ספק תימהון, שחזרו על עצמן שוב ושוב בעבודות. "אם לא היו מערבבים אותם עם הציורים המופשטים בסגנון ג'קסון פולוק, זה היה יכול להיראות טוב", אמר צופה אחר. אך מה הסיכוי שמישהו יתייחס אל הציורים האלה במבט נייטרלי, מבלי להתייחס לעובדה שפוליקר צייר אותם? ספק אם זה אפשרי. אריה ברקוביץ, האוצר הראשי של בית האמנים, סיפר כי כבר בערב הפתיחה היו אנשי עסקים ... רונאל פישר ינתח אישיות Nfc חדשות מחלקה ראשונה - Israel בדומה לניתוחי-אופי שנעשים במערכת הביטחון, גם ב"פרופיל" יבוצע הניתוח על-ידי צוות של מומחים שייקבע בהתאמה לדמות. הניתוח יגיע מהזווית הפסיכולוגית, יבחן את מבנה האישיות וגם ינסה להציג תרחישים אפשריים לפעולתה בעתיד. על שולחן הניתוחים יועלו בין היתר: מחמוד אחמדיניג'אד, בשאר אסד מני מזוז ואחרים - רובם מתחום הפוליטיקה והביטחון. בהמשך, ייערכו גם ניתוחי אופי לדמויות משפיעות מעולם התרבות, כגון: עמוס עוז, יהודה פוליקר, שלי יחימוביץ' ואחרים. מדובר בתוכנית בת כחצי שעה, שתעלה בינואר 2008 בחינוכית 2 ובחינוכית 23, ...

illani

New member
שי - גיוס קל ושרות מוצלח. תחזור בשלום ../images/Emo70.gif

gadoso

New member
תודה רבה!!!:)

יש עוד שבוע חבל להקדים את המאוחר אבל שגם לבן שלך יהיה שירות קל מהנה ומוצלח והכי חשוב שיחזור הביתה כל סופ"ש ובעוד שלוש שנים בריא ושלם!!!

shmuel16

New member
אלבום "עיניים שלי" זה דיסק הסולו הראשון

פוליקר - אלבום "עיניים שלי" -------------------------------- עיניים שלי ב 1985 יצא אלבום הסולו הראשון של פוליקר עם גרסאות עבריות לשירים יוונים וקטע אינסטרומנטלי אותו הלחין. עם תקליט עממי אך איכותי ביותר כבש את המדינה בסערה. הדיסק כולל את השירים "עיניים שלי", "כפיים", "אלקו", "בוקר יום ראשון", "קחי אותי חזק" ו"קללת הים".

למעלה