ועוד אחת
כ כ לוין New member 14/5/05 #49 אחותי!!! אני מתה עלייך, את ההוכחה שגם לנו, הנשים, יש ביצים ואנחנו מסוגלות להכל (זה מאורלי) רבותיי, הפנייה הכי מהירה, הכי מפחידה, ה- DR זועק חמאס על הרגליות... רותם הרושמת יש רק אחת. במילה אחת: גאווה(שאת משלנו, כן?)
אחותי!!! אני מתה עלייך, את ההוכחה שגם לנו, הנשים, יש ביצים ואנחנו מסוגלות להכל (זה מאורלי) רבותיי, הפנייה הכי מהירה, הכי מפחידה, ה- DR זועק חמאס על הרגליות... רותם הרושמת יש רק אחת. במילה אחת: גאווה(שאת משלנו, כן?)
ז ז ר ח New member 13/5/05 #25 יורדת נמוך... יצא לי להיות מרשל למקצה אחד בפנייה הזאת ואת גברת ירדת נמוך שם יותר מרבים וכביכול טובים ממך. זו כבר קלישאה אבל בכל זאת - מ-ל-כ-ה!!! בזכות ולא בחסד!!!
יורדת נמוך... יצא לי להיות מרשל למקצה אחד בפנייה הזאת ואת גברת ירדת נמוך שם יותר מרבים וכביכול טובים ממך. זו כבר קלישאה אבל בכל זאת - מ-ל-כ-ה!!! בזכות ולא בחסד!!!
R ransnow New member 13/5/05 #29 ../images/Emo72.gif ועל זה נאמר: "יא אלוהים!" חוץ מספונסרים לצמיגים, כדי שתחפש גם ספונסרים לסליידרים - אצלך אני לא יודע מה נגמר מהר יותר. כבוד!
../images/Emo72.gif ועל זה נאמר: "יא אלוהים!" חוץ מספונסרים לצמיגים, כדי שתחפש גם ספונסרים לסליידרים - אצלך אני לא יודע מה נגמר מהר יותר. כבוד!