תמונות מהקליפ של Long Night

p i n g o

New member
הוא נכשל כמו כל האלבום הזה

וכמו הלהקה, כנראה. אבל לא ניכנס לזה עכשיו...

d o g b e r t

New member
איזה דיכאון...../images/Emo10.gif

ואני קיוויתי שהם גמרו עם תקופת הבריטני ספירס שלהם כשייצא האלבום החדש...
וכשייצא הקליפ של Angel עם ה Tin Whistle כבר התחלתי לקוות שבקליפ הבא נזכה לראות גם את ה Bodhran ואולי אפילו את הספה (ספה!) ועכשיו הם באים עם עוד קליפ נורא עם איזה קוף אחד שממזמז את אנדריאה והפעם אפילו אין את שאר החבר'ה בקליפ (חוץ משרון לאיזה 10 שניות) שוב המציאות טופחת על פני...
אוף!
אני כבר מתחיל לרצות שבן לאדן יפוצץ את כל ארה"ב רק כדי שהם יפסיקו לנסות...
עד מתי אמשיך להתגעגע לתור הזהב של TOC??? עכשיו עצוב לי

Aviv6

New member
הקליפ יפה, יש לי אותו באיכות DIVX

והשיר הקודם באמת נכשל. המוזיקה שהם עושים פשוט מעצבנת, סליחה, אבל זה נכון. אפשר לשמוע שיר שלהם (מהדיסק החדש אני מדבר) 2-3 פעמים ואח"כ לקבל כאב ראש כזה חבל"ז...! אני מוכרח לציין שהשיר החדש פשוט מחפה על הבושה של שני השירים הקודמים! מזל שהם הוציאו את השיר הזה, נשבע לכם.. ומי שרוצה להוריד ת'קליפ באיכות של DVD מעולה הנה הכתובת: http://www.tjcorrs.com/tj/index.htm תהנו! (ואל תעלבו מעריצים..
)

AndreaCorr ©

New member
לא נעלבים, אנחנו פתוחים לדעות

כל עוד הן נאמרות בצורה יפה
אני גם לא ממש מחבבת את הדיסק החדש. תודה על הלינק.

d o g b e r t

New member
וואו שרון...

ממש הפתעת אותי משום מה הייתי בטוח שאת מאסכולת IB ושתטפסי עלי... טוב לדעת.

Hangman Jury 87

New member
לפי דעתי

זאת עדיין להקה טובה, הדיסק החדש לפי דעתי הכי מוצלח שלהם, אני אוהב אותו בערך כמו שאני אוהב את Talk On Corners.

d o g b e r t

New member
הלהקה הכי טובה

מן הסתם גם אני חושב כך אחרת לא הייתי פה... וגם אני מאוד אוהב את הדיסק החדש, אני פשוט מתוסכל כי הוא היה יכול להיות דיסק עוד יותר טוב אם הם היו מביאים מפיק נורמלי (ראה חתימה שלי) הבעיה היא שהמוזיקה שלהם בדיסק הזה דיי נעלמת בים האפקטים הדיגיטליים. קליפים זה כבר סיפור אחר.
כבר חמש שנים אני מוצא את עצמי שוב ושוב צופה בקליפים החדשים, ברוב הפעמים בפינה של "VH1 "then and now , ובד"כ הם שמים את SY ואח"כ את הקליפ החדש וההבדל הוא פשוט מדהים. בכל תקופת TOC הקליפים היו כ"כ ספונטניים, וכולם צוחקים ונהנים ומאז IB הקליפים הם פשוט אמריקאים ונוראיים...
מצטער על כל התגובות הארוכות אני פשוט כ"כ מתוסכל!

m L m

New member
מה זה SY?

אני לגמרי שכחתי את הקיצורים של הקורס
לגבי הקליפ. אני לא יודעת מה אתם רוצים - אני אהבתי! זה דווקא מאוד מתאים להם... מאוד מזכיר את הקליפ של Irresistable. הכי אהבתי את הקטעים של שרון.. ובכלל הבימוי ממש מעולה! אז, נכון שאנדריאה משחקת שוב את האהובה הנעזבת ובלה בלה אבל על זה השיר! אז מה הם עוד יכלו לעשות? אני באמת אהבתי ת'קליפ ואני אוהבת עוד יותר את השיר!

d o g b e r t

New member
SY - so young

אני מיצג רק את דעתי. ואת אמרת את זה במפורש: "מאוד מזכיר את הקליפ של Irresistable". זאת בדיוק הבעיה של הקליפ. הדבר היחיד שאהבתי יחסית זה האפקט של המצלמה שזזה והברק. לפי דעתי יש 4 בעיות בקליפ הזה: 1. העובדה שרק אנדי מופיעה ושרון טיפה. (למרות שאני אוהב את אנדי כמו כל גבר
) 2. הדוגמן שנראה כאילו הרגע יצא מקליפ של בריטני ספירס
3. אנדריאה המסכנה ממש נבוכה מול המצלמה (במיוחד בהתחלה...). היא נראית כמו ילדה שהלכה לאיבוד בקניון. מאז שאני ראיתי את הקורס אנדריאה תמיד ידעה לפלרטט עם המצלמה, ועכשיו היא פשוט נראית לא טוב. מן הסתם אמרו לה לשחק לפי השיר אבל בכל זאת... גם ב Only when I sleep אנדי די משחקת אבל שם היא נראית כמו מליון דולר
4. ובאופן כללי זה קליפ כ"כ אמריקאי. אני חושב שהקליפ הזה חצה את הגבול הדק ואני בצער רב נאלץ להגדיר אותו,ואני מאוד מאוד מתבייש לומר זאת, כמלוקק. אאוף!, אני כ"כ שונא לכתוב את זה. אני שונא את המילה הזאת "מלוקק". אם הייתם אומרים לי לפני חמש שנים שיום אחד אני אשתמש במילה הזאת לתאר משהו שקשור לקורס, הייתי לוקח את הדיסקים שלהם, אורז מזוודה, נוסע לטיבט ומתנתק מהעולם כדי שהיום הזה לא יגיע. תנסי לראות את הקליפים הישנים של So young ו- I never loved you anyway. איך כולם צוחקים ונהנים. איך בסוף של I never loved you anyway הם מחליפים כלי נגינה... אאח... הימים הטובים. |פרצוף נוסטלגי| עכשיו אני עוד יותר עצוב...
זאת רק דעתי. בבקשה לא לירות בי. ושוב, מצטער על התגובה הארוכה. לא יודע מה קורה לי...

d o g b e r t

New member
אני מוכרח לחזור בי.../images/Emo67.gif

מלוקק זו מילה חריפה מדי. בואו רק נאמר שלפי דעתי הקליפ הזה יותר מדי אמריקאי ואני אפסיק פה. ותודה על שיתוף הפעולה.

AndreaCorr ©

New member
ממש לא אסכולת IB

האהוב עליי זה האנפלאגד אבל אם לא מחשיבים אותו אז TOC.

d o g b e r t

New member
את הגיבורה החדשה שלי ../images/Emo140.gif

התואר המפוקפק הזה מעניק לך את הערצתי הנצחית, ושקית שוקו. (אבל אל תבני על זה, אני בטח אשכח מזה עוד שעתיים ואשתה את השוקו...)

AMIR HOREV

New member
אני חולק על דעתכם

שיר מצויין, קליפ מצויין, ודיסק מעולה. ממש לא התאכזבתי לדעתי זה דיסק נדיר מאוד

d o g b e r t

New member
../images/Emo6.gif עוד מישהו?

אז מה יש לנו? שוקו אחד רגיל ושוקו אחד סויה עוד משהו? קפה? תה? קרואסון?
כרוכית?!? @ (מה זה?)

למעלה