SY - so young
אני מיצג רק את דעתי. ואת אמרת את זה במפורש: "מאוד מזכיר את הקליפ של Irresistable". זאת
בדיוק הבעיה של הקליפ. הדבר היחיד שאהבתי יחסית זה האפקט של המצלמה שזזה והברק. לפי דעתי יש 4 בעיות בקליפ הזה: 1. העובדה שרק אנדי מופיעה ושרון טיפה. (למרות שאני אוהב את אנדי כמו כל גבר
) 2. הדוגמן שנראה כאילו הרגע יצא מקליפ של בריטני ספירס
3. אנדריאה המסכנה ממש נבוכה מול המצלמה (במיוחד בהתחלה...). היא נראית כמו ילדה שהלכה לאיבוד בקניון. מאז שאני ראיתי את הקורס אנדריאה תמיד ידעה לפלרטט עם המצלמה, ועכשיו היא פשוט נראית לא טוב. מן הסתם אמרו לה לשחק לפי השיר אבל בכל זאת... גם ב Only when I sleep אנדי די משחקת אבל שם היא נראית כמו מליון דולר
4. ובאופן כללי זה קליפ כ"כ אמריקאי. אני חושב שהקליפ הזה חצה את הגבול הדק ואני בצער רב נאלץ להגדיר אותו,ואני מאוד מאוד מתבייש לומר זאת, כמלוקק. אאוף!, אני כ"כ שונא לכתוב את זה. אני שונא את המילה הזאת "מלוקק". אם הייתם אומרים לי לפני חמש שנים שיום אחד אני אשתמש במילה הזאת לתאר משהו שקשור לקורס, הייתי לוקח את הדיסקים שלהם, אורז מזוודה, נוסע לטיבט ומתנתק מהעולם כדי שהיום הזה לא יגיע. תנסי לראות את הקליפים הישנים של So young ו- I never loved you anyway. איך כולם צוחקים ונהנים. איך בסוף של I never loved you anyway הם מחליפים כלי נגינה... אאח... הימים הטובים. |פרצוף נוסטלגי| עכשיו אני עוד יותר עצוב...
זאת רק דעתי. בבקשה לא לירות בי. ושוב, מצטער על התגובה הארוכה. לא יודע מה קורה לי...