תמונות מהעיר שלי

Sephiroth

Member
תמונות מהעיר שלי

שימו לב, העיר נבנתה בעזרת צ´יטים של כסף בילתי מוגבל ותעשייה נקייה.

kyle

New member
חחח....../images/Emo13.gif

זה מעין "washington monument" של העיר שלך, עם בריכת השתקפות...

kyle

New member
cool!!../images/Emo12.gif

איזה סידור! איזה ארגון! איזה נקי!
זה מה שאני אוהב בצ´יטים! עיר מגניבה!

reshef

New member
לזה אני קורא: עיר מושלמת

תנסו למצוא פגם אחד בעיר הזאת!! זה לא יאומן!! גם אני משתמש לפעמים בצ´יטים ועדיין אני לא מצליח להגיע לכזו רמה של שלמות... אחלה עיר שבעולם!

Sephiroth

Member
ממש גרמת לי להסמיק ! ../images/Emo9.gif

בניתי המון ערים, המון.. אבל זאת ללא ספק הכי טובה שלי, והמצחיק הוא שגם מערכת התחבורה שלה מצויינת - ובזה אני תמיד נופל בד"כ

אורD

New member
עיר יפה ומסודרת כמו שאני אוהב

ושאלת סקר כזו: אתם מעדיפים עיר עם בניינים גבוהים או בניינים נמוכים?

גרעאפס

New member
שילוב של שניהם

זה משעמם רק בנינים גדולים בשווי קרקע גבוה. צריך להכניס קצת צבע. איפה היינו בלי המוזיקה של הכושים, למשל?

גרעאפס

New member
עיר מאד יעילה!

אבל כמובן שנקודת התורפה בערים ללא נקודות תורפה היא בדיוק חוסר נקודות התורפה שלהן! אבל עיר מאד יעילה, בזה אין ספק. רק תהיתי, איפה אזורי התעשיה, למה לא רואים אותם? ואולי כמה מילים לרגל ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה. אני שחקן סימסיטי כבר כמה שנים טובות, מאז 2000(הגרסה, לא השנה). האמת, שלאחרונה קצת נמאס לי מזה, אבל בקרוב כידוע יצא החדש אז אני אחזור לזה. כשנהרס לי הדיסק הקשיח, אבדו לי כמה יצירות מופת (בציניות) שהכינותי בסימסיטי. חבל, הייתי אולי מראה לכם כמה צילומים יפים. אבל מכל מקום, אחלה פורום, אני אבקר בו עוד!

Sephiroth

Member
אזורי התעשיה שלי ממוקמים בשולי העיר

וככל שהזמן עובר, יש דרישה מוגברת לאיזורים מסחר במקום תעשייה, ועל כן הם הצטמצמו על לכדי רצועות יחסית דקות מסביב לעיר, ורוב השטח שהקצאתי לתעשייה (הוא היה ענקי בהתחלה) הפך לשכונות מגורים. אני אשמח לשלוח לכל מי שרוצה את הקובץ של העיר עצמה אני מאוד אוהב אותה ואני באמת חושב שהיא מוצלחת. למרות הרמאות.
אני משחק במשחק הזה בעיקר בשביל העיצוב, ולא בשביל האתגר... ולכן אני מרמה בכסף.

למעלה