אני ראיתי את התור להכנס וברחתי
S sela v New member 6/7/03 #21 התור אמנם ארוך אבל בגרמניה לא מתפלחים כמו בארץ, ולכן התור מתקדם מהר. לא עמדנו בתור יותר מחצי שעה.
A angels fall first New member 6/7/03 #22 אני רואה תור וממשיך ללכת ../images/Emo13.gif תמיד רואה הכל ובעיקר מבחוץ... וזה היה תור באמת מרשים!!! כל הרחבה הלא קטנה...
אני רואה תור וממשיך ללכת ../images/Emo13.gif תמיד רואה הכל ובעיקר מבחוץ... וזה היה תור באמת מרשים!!! כל הרחבה הלא קטנה...
S sela v New member 6/7/03 #23 אפשר להכנס עד ל-10 בלילה ויש דברים שחבל לא להכנס אליהם. על הרייכסטג אם אין זמן אפשר לוותר. בסה"כ רואים את העיר מלמעלה. את תוך הפרלמנט באור יום לא ניתן לראות.
אפשר להכנס עד ל-10 בלילה ויש דברים שחבל לא להכנס אליהם. על הרייכסטג אם אין זמן אפשר לוותר. בסה"כ רואים את העיר מלמעלה. את תוך הפרלמנט באור יום לא ניתן לראות.
A angels fall first New member 6/7/03 #24 הייתי שם לילה אחד... ובערב פגשתי איזה שתי גותיות ואוסטרלי... והלכנו לטייל ב(אתה יכול לנחש איפה ) וישבנו כמה על בירות... מי הולך לרייכסטאג בערב???
הייתי שם לילה אחד... ובערב פגשתי איזה שתי גותיות ואוסטרלי... והלכנו לטייל ב(אתה יכול לנחש איפה ) וישבנו כמה על בירות... מי הולך לרייכסטאג בערב???
G gadinorway New member 6/7/03 #25 אחלה תמונות אהבתי את התמונות במיוחד את העמק בסוף הירידה מההרים. מאמין שנהניתם ומחכה לראותכם אצלי בקרוב.
אחלה תמונות אהבתי את התמונות במיוחד את העמק בסוף הירידה מההרים. מאמין שנהניתם ומחכה לראותכם אצלי בקרוב.