תמונות מהעבר

../images/Emo149.gifסיכום - לכל אחד זכות להרגיש

וגם לחשוב מה שהוא חושב או מרגיש. זה לא עושה אותו יותר או פחות צודק. אנחנו מאפשרים כאן לכל אחד לבטא מה שהוא מרגיש ו/או חושב ורק מבקשים לשמור על כבוד הדדי ולא להוציא את הדיון מפרופורציות. אם למישהו יש לתרום לדיון מעבר למה שכבר נאמר - על הכיפאק. מעבר לזה - מיותר להוסיף. תודה על ההתחשבות.

חגית35

New member
יכול להתאים לכל מצב ...חוץ מטוראט

לדעתי האישית והאישית בלבד והבלתי מחייבת פה אף אחד. השיר יפה וכתוב קולח. אלא ש... מאחר שפרסמת פה חשבתי שהכוונה שה"בשורה הקשה" היא הטוראט - והשיר מרמז על משהו בסדר גודל שואתי. וטוראט זה לא זה. את זה אני יודעת היום. ובטח לא רק אני. חוצמזה אחלא כתיבה!

חגית35

New member
הגבתי בטרם קראתי הכל:

אני מבינה שפספסתי את הקריאה מהנהלת הפורום לא להגיב יותר. טוב... כנראה שנדבקתי באימפולסיביות (ויש לי ממי
...) היד מהירה על המקלדת - את זה כבר אמרתי לא אחת... נקודה למחשבה לכולנו- עצם העובדה שיש בפורומים, שלכאורה הם אנונימיים ולא יודעים מי עומד מאחרי הניק, מצבים כמו מה שקרה פה, ובכלל אנו עדים לו כל הזמן בקהילה הוירטואלית, רק מעיד על כך, שלמרות הריחוק והניכור ואי ההיכרות לכאורה, אנשים שנכנסים לקהילה ספציפית, גם אם לא חשפו את עצמם, אבל כתבו על דברים אמיתיים שלהם - מתנהגים כמעט כמו על אמת כאילו נחשפו והם מוכרים באמת (אחרי אאוטינג). ראיתי זאת קורה כה הרבה ואני יודעת כמה חוקרים בטח את ההתנהגויות של קהל הגולשים בפורומי תמיכה בהקשר הזה. זה כאילו שגם אם איננו ממש מזדהים- אנחנו די מתפשטים. וכשכל ההגנה (הכסות שלנו) נופלת- מתעוררים כל המנגנונים להגנתנו. אז אולי אנחנו גם ראי אנושי. לא אולי- בטח שאנחנו ראי אנושי! וכל אחד יכול לראות את עצמו בזמן נתון ובהודעה מסויימת כאילו שהוא הנשוא שלה. לא??? (טוב אל תגיבו הנושא סגור...)

חסויה6

New member
אפשר להוסיף משהו אחרון לסיכום?

שראיתי את התמונות מהעבר בחדר של ההורים שלי התפרצה בי סערת רגשות והדבר הראשון שעשיתי זה להיכנס לפורום הזה ולהוציא הכל באמצעות שיר.. לא הייתה לי כוונה להתחיל להתווכח עם אף אחד ולא להוציא את הדיון הזה מפרופורציות. ציפיתי שאנשים יגיבו על התוכן של השיר,על החשיבות שלו וכן,בכייף שיעירו הערות שליליות שאני אוכל לשפר. אבל זאת שורה כ"כ קטנה משיר שבעיניי לא אמורה לבטא את העיקר של השיר (שהוא על המשפחה שלי ועל ההתפתחות של אחותי כבנאדם). אני מתנצלת אם השורה הזאת פגעה במישהו אוקי? באמת שאין לי אינטרס לפגוע באף אחד. אני באמת חושבת שאני אפסיק לכתוב כאן כי אולי באמת זה לא מתאים לי.. דבר אחרון אחרון אחרון באמת? אף אחד לא יודע כלום על אף אחד וזה כולל האישיות שלו,היחסים שלו והרגשות שלו...בטח לא על סמך הודעות ספורות שכתבתי פה.. סיימתי.

למעלה