תמונות מהסרט 3 אמהות כאן אין תמונות של טלי ותודה להילה.
נ נעה של ה י ם New member 20/5/06 #2 למה אין טלי../images/Emo7.gif התמונה הזו של מירי מהממת תודה עדי ותודה הילה! אה עאדי דיברנו היום על קרן בארוחה וגיליתי דברים חדשים
למה אין טלי../images/Emo7.gif התמונה הזו של מירי מהממת תודה עדי ותודה הילה! אה עאדי דיברנו היום על קרן בארוחה וגיליתי דברים חדשים
H hilali1 New member 20/5/06 #4 בבקשה ../images/Emo9.gif אתם יודעים מתי הסרט מתוכנן להיות מוכן להקרנה
ז זוביק התינוקת New member 20/5/06 #6 כנראה בפסטיבל הסרטים והוא גם רב הסיכויים יתמודד בטקס פרסי אופיר תתכונני לסביבות ספטמבר- אוקטובר |טלי בחיפה ואני לא|
כנראה בפסטיבל הסרטים והוא גם רב הסיכויים יתמודד בטקס פרסי אופיר תתכונני לסביבות ספטמבר- אוקטובר |טלי בחיפה ואני לא|
נ נעה של ה י ם New member 20/5/06 #9 שיט, זה אומר שגם אני לא.../images/Emo10.gif טוב גם ככה החלטתי כבר שאת לא טסה.
ז זוביק התינוקת New member 20/5/06 #11 דוקא על הטיסה לא חשבתי ../images/Emo6.gif לא אבל אם זה יהיה באוקטובר אני אהיה בארץ התכוונתי פשוט שאני כבר לא אגור בחיפה. חחחחחחחחחחחח עד שאניעוברת לתל אביב היא באה לחיפה. כמה אירוני
דוקא על הטיסה לא חשבתי ../images/Emo6.gif לא אבל אם זה יהיה באוקטובר אני אהיה בארץ התכוונתי פשוט שאני כבר לא אגור בחיפה. חחחחחחחחחחחח עד שאניעוברת לתל אביב היא באה לחיפה. כמה אירוני
נ נעה של ה י ם New member 20/5/06 #12 קלטתי ת'רמז../images/Emo11.gif אבל את תחזרי לחיפה בשביל זה, נכון? את חייבת
ז זוביק התינוקת New member 21/5/06 #31 כן במעונות ../images/Emo6.gif אין לי סבלנותאו משאבים נפשיים וכלכליים להשכיר דירה בתל אביב אני אתן לאחרים להכין את הקרקע ואז אני אצטרף. בינתים מעונות ואת מוזמנת בכיף רק לא נראה לי שיהיה לך כל כך איפה לישון
כן במעונות ../images/Emo6.gif אין לי סבלנותאו משאבים נפשיים וכלכליים להשכיר דירה בתל אביב אני אתן לאחרים להכין את הקרקע ואז אני אצטרף. בינתים מעונות ואת מוזמנת בכיף רק לא נראה לי שיהיה לך כל כך איפה לישון
ד דנדי פלוצקי New member 21/5/06 #34 אל תדאגי, נצטופף../images/Emo123.gif ושאת עוברת לתל אביב.. את יודעת איזה רחוב לקחת נכון? אני מקווה שאת מבינה אותי.. אל תדאגי.. זה קרוב להכל.. בינתיים אני אסתפק באחותי שגרה קרוב..
אל תדאגי, נצטופף../images/Emo123.gif ושאת עוברת לתל אביב.. את יודעת איזה רחוב לקחת נכון? אני מקווה שאת מבינה אותי.. אל תדאגי.. זה קרוב להכל.. בינתיים אני אסתפק באחותי שגרה קרוב..