תמונות מהסימס 2

novemberain

New member
ועכשיו...תסתכלו מקרוב

יכול להיות שהוא צובט אותה בתחת?!?!?

p r u d e n s

New member
זה כזה מגנייייייב!../images/Emo176.gif

הם משחררים כל כך הרבה תמונות רק כדי שנזיל ריר ונחלום על זה בלילה
ולא נחשוב על שומדבר חוץ מזה ונחכה לראשון לראשון אלפיים וארבע ונרוץ לחנויות הקרובות ונחפש את הסימס בכל מקום ואז נגלה שהוא עולה מאתיים שקלקלים?! לא יהא כדבר הזה! אני, פרודנס, מתחייבת בזאת, לשמור על קור רוח ולהגיד לעצמי שזה רק משחק, ולשמור את הרגשות האמיתיים שלי בפנים, ולא לבקש מההורים שלי לקנות, ואך ורק כשהמחיר ירד בצורה משמעותית או יהיה נמוך כבר בהתחלה, רק אז אוכל להתחיל בתחנונים! ראו בזה מילה שלי!

מוליפופ

New member
קונים לי את סימס פלישטשיין!! ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

למישהו יש ויכול להגיד לי אם זה מגניב וכל זה?

p r u d e n s

New member
../images/Emo49.gifלך../images/Emo176.gif

אבל לא נראה לי שזה משהו...הסימס במחשב יותלר טוב....

מוליפופ

New member
תודה אבל תסתכלי יש לי את כל חבילות

ההרחבה ואבא שלי קנה לי את סימס דלוקס ואיאפשר להתקין על (מסובך) בכל מקרה זה היה הסימס היחידי שאין לי וגם שמעתי שזה תלת מימעד :)

novemberain

New member
דווקא זה נשמע מעניין, אבל

למה לכל הרוחות זה בתשלום!?!? למה מספיק שאנחנו משלמים על החבילה עצמה?!?! אוף!

novemberain

New member
חה! תחכי את עד שהמחיר ירד

איך שהוא יוצא אני רצה לקנות אותו! כן, כן! שיעלה גם 300 שקלקלים חדשים... ותראי מה את יכולה לעשות תתחילי לחסוך מעכשיו שקל לשקל בקופת פיגי...ככה לא תוכלי לפתוח אותה וזה די ברור שהם עושים לנו שטיפת מוח כדי שנרוץ לחנות ברגע שהמשחק יצא!!! אוף אני כבר רוצה לראות סימס מפליץ! מעניין אם גם יש רעש...

p r u d e n s

New member
אהמ....לא.../images/Emo176.gif

אני לא חוסכת 300 שקלקלים שלמים בשביל סימס, אני מחכה לאיזו הנחת-ענק או משהו כזה. וגם....אני בחיים לא אקנה קופת פיגי...נראה לי היא יקרה כמו רבע סימס 2...חוץ מזה-ממש איןלי לב לשבור קופות! גם האבטיח שם למעלה מסכים איתי.

novemberain

New member
פיכס ../images/Emo176.gif פיכס...לא'דעת אני

יודעת שברגע שזה יוצא אני רצה אצה לחנות המחשבים הקרובה לביתי

למעלה