שוטים ושוטות אהובים שלי!!!!!
היה לי כל כך כייף במפגש ו
אני דורשת לקיים עוד מפגש!!!!!
אתם כאלו מקסימים!!!! שיר חוסה וניץ, היה לי ממש כייף עם השיחות שלנו.... ניץ את פשוט מדהימה!!!!! גררררררררר!!!
ושירוש..... השארת לי חיוך על הפנים יפה שכמותך!!! חוסה, טוב את כבר יודעת שאני מתעעעע עלך!!! ואמיר, בנאדם מדהים שכמותך, פעם הבאה אני רוצה לנהל שיחה יותר ארוכה איתך מסתם כמה מילים.... והדרוש, בבקשה תגידי לי מיהם אנשי הפורום המקובלים ואיך אפשר להתקבל....
ובכלל, אני ממש אוהבת אותך את פשוט בובע! רן, אהבתי את הראסטות לירזי, היה לי כייף להיפגש איתך עוד הפעם, ניפתחת אלי קצת בפעם הזאת, אמרתי לך שאת לא צריכה להתבייש
עדי, פעם הבאה- אני ואת הולכות לעשות טיול.... לי המנהלת המאאגניבה שלי, מתע עלייך למרות שגנבת לי את אישתי ולקחת אותה ממני אל מתחת לשמיכה..
נאורוש!!! תודע תודע על ההסעה לרידינג אתה הכי מקסים בעולם איזה כייף שפגשתי אותך סוף סוף! תמר, את ממש חמודה למרות שלא ממש יצא לנו לדבר.... ורק שתדעי שממש אהבתי את השיער שלך... אני ממש אוהבת את כולכככם!!!! תודה על לילה נהדר!!!! ניץ, אני מקווה שנהנת בסיני טוב שחזרת אלינו! ואכן, אנחנו הפורום ה
שולט
!!!!!! אוף! מתי עוד פגישה????!!!!
שiצי... ולבולי והתאומים.... יא פאאאארשים שכמותכםםםםם!!!!! למה לא באתם??? בולי, ממש חבל שלא באת, הפסדת את ההצעה שלי...... ונופר???? איפה את???? רוע לב דוחי!