תמונות מהמפגש!!

pompii

New member
יאאא איזה תמונות יפות../images/Emo70.gif

אחו שישליק יפות אתם כאלה יפים ויפות כולכם!!!!!!!!!!!!!!!! ושוצי- יצאת יפה בכל התמונות יא מלעונה!

lilo14

New member
יאאאאאאאאאאאאא

איזה תמונות יפות =))))) איזה אנשים יפים! חחחח באסה שלא באתי....לא נורא תמיד יש פעם הבאה.... =)

אוווווווווו../images/Emo54.gif

היה מוי כיף! למרות שלא ישנתי 30 שעות, והלכתי לצבא אחרי המפגש במקום ללכת הביתה ולישון כמו כל בנאדם שפוי בדעתו, אבל היה שווה את זה
לי, את חסרה לי מתחת לשמיכה

sHotZy M

New member
שוטים ושוטות אהובים שלי!!!!!

היה לי כל כך כייף במפגש ואני דורשת לקיים עוד מפגש!!!!!
אתם כאלו מקסימים!!!! שיר חוסה וניץ, היה לי ממש כייף עם השיחות שלנו.... ניץ את פשוט מדהימה!!!!! גררררררררר!!!
ושירוש..... השארת לי חיוך על הפנים יפה שכמותך!!! חוסה, טוב את כבר יודעת שאני מתעעעע עלך!!! ואמיר, בנאדם מדהים שכמותך, פעם הבאה אני רוצה לנהל שיחה יותר ארוכה איתך מסתם כמה מילים.... והדרוש, בבקשה תגידי לי מיהם אנשי הפורום המקובלים ואיך אפשר להתקבל....
ובכלל, אני ממש אוהבת אותך את פשוט בובע! רן, אהבתי את הראסטות לירזי, היה לי כייף להיפגש איתך עוד הפעם, ניפתחת אלי קצת בפעם הזאת, אמרתי לך שאת לא צריכה להתבייש
עדי, פעם הבאה- אני ואת הולכות לעשות טיול.... לי המנהלת המאאגניבה שלי, מתע עלייך למרות שגנבת לי את אישתי ולקחת אותה ממני אל מתחת לשמיכה..
נאורוש!!! תודע תודע על ההסעה לרידינג אתה הכי מקסים בעולם איזה כייף שפגשתי אותך סוף סוף! תמר, את ממש חמודה למרות שלא ממש יצא לנו לדבר.... ורק שתדעי שממש אהבתי את השיער שלך... אני ממש אוהבת את כולכככם!!!! תודה על לילה נהדר!!!! ניץ, אני מקווה שנהנת בסיני טוב שחזרת אלינו! ואכן, אנחנו הפורום ה
שולט
!!!!!! אוף! מתי עוד פגישה????!!!!
שiצי... ולבולי והתאומים.... יא פאאאארשים שכמותכםםםםם!!!!! למה לא באתם??? בולי, ממש חבל שלא באת, הפסדת את ההצעה שלי...... ונופר???? איפה את???? רוע לב דוחי!

DidjiT

New member
שוצייייייייייייייייייייי

יוווווווווו את לא יודעת איזה כיף היה לפגוש אותך !! לא הפסקתי לחייך כל פעם שראיתי אותך.. את חמודה בדיוק כמו שחשבתי שתהיי ! =) ולמה לעזעזל כולם אומרים לי שאני יפה ?! חחח... חמודה בקשר לשיחה שלנו... עזרת לי להגיע להחלטה הנכונה.. תודה מותק =) עשיתי כמה טעיות בדרך.. אבל הגעתי להחלטה הרצויה.. ואני בטוחה שאני לא יפסיד מזה! ..חחח ומותק? מה את דפוקה ?! זה ברור שאת מאנשי הפורום המקובלים..חח אני לא יפרט עכשיו מי לא ומי כן .. חח אחרי הכל.. אני לא רוצה להעליב פה אנשים.. [טחחחח..סתם סתם כולם מקובליםםםם] אבל מור הכי! כי שוצי מדהימה שכמותה... =) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק ?? מה זה הדבר הזה? על כל אחד היה לך מה להגיד.. רק רן.. "אהבתי תראסטות" .. את נבלה! ..חחח אני
אותך הכי בעולם ! מוווווואה

sHotZy M

New member
שירררר גררר....

אני כל כך מתע עליך, שמחה שעזרתי לך להגיע להחלטה המיוחלת....
ואת פשוט מדהימה!!! את לא יודעת!!! ובלי טעיות שלומדים מהם מה החיים שווים? בשביל לעלות צריך לרדת והחיים הם לא קערת דבש.... ומה? אני מהמקובלים? איזה כייף.... כפרות!!!

DidjiT

New member
אין מילים.. פשוט אין מילים..

חח.. לא אמרנו שאין מילים
באמת החיים לא שווים בלי זה.. אבל היה עדיף אם לא הייתי עושה טעויות...=)

כפרע עלייך=]

את גם ממש מותק!! ולא גניבתי את אישתך..היא חלקה איתי תשמיכה מרצונה החופשי!

sHotZy M

New member
יאאאא!!!

אתן כאלה חמודות!!! חוסע, אני עוד שניה מתנפלת עלייך תיזהרי...
מתי המפגש הבא???

Kremboim

New member
../images/Emo127.gifאניייייי חושב....

שזה השירשור הכי הרוך שהיה שפורום עד כה.

אווווווווווווווווווווווווווופ!!

היה לכם כיפ יא רעיייים!! רר!!! חח סתם..איזה סבבה לכם שנהנתם
ממממ...בחופש הבא..אז..אממ.עושים עוד מפגש...ואז אי יבוא..טופ?? יופי!! אני שמחה שהגענו להבנההההה!!! סבבבה!!!!!! איזה יופיייי!!! איזה כיפ!!! אה דרך אגב נהיה לי ממממממממש סבבה בטבריה עיר הקוידש.... אה והחלטתי שעוד מעט..אני מפרקת תראסטות לחצי-ומסתפרת ליייי טריללי טריללי!!! ואזזזז...יעשה שוב ראסטות
איי איי אז מכיוון שאני כל כך מרתקת אותכם בסיפורי המלבלבים ובהגיגי הלתי נדליים השופעים מממוחי ה...חכם.. אני.. פשוט... ילך לי!!! אההההה אההההההה תודו שהופתעתם.. כן כן.. אני יודעת.... אני פשוט יודעת.... אה..פאנן!
?

למעלה