תמונות מהמפגש!

Rוית

New member
תמונה מקסימה../images/Emo70.gif

היי עכשיו שאני חושבת על זה, איפה התמונה שלנו?!
(ואולי עדיף שלא
)

AlanisJunkie

New member
#28 (ואחרונה, לעת עתה)

אלו הן נועה וטלי. יש לי עוד המון המון תמונות, בערך 100. אני לא אעלה את כולן, אבל יש עוד כמה שאני אעלה. אם לא היום, במשך השבוע...:) תהנו בינתיים מאלו.

יאאאאא.........איזה כיף לכםםםםםםםםם

גם אני רציתי להיותתתתתתתתתתת
לא פייר
.......
אולי נעשה גם בשבת?

Rוית

New member
ואני בשביל החלק המילולי~!../images/Emo98.gif

התמונות שאני צילמתי בטח יפותחו בסביבות שנה הבאה אז אספר לכם את חוויותי, ככה סתם: אבא שלי העיר אותי ב8 וחצי, באיחור אלגנטי של חצי שעה ככה ובזה ראיתי איך אני הולכת לאחר. אך לא! אבא שלי נהג שודים הוא, שהביא אותי מהר יותר לת"א מאשר הרכבת. היפ היפ הריי. התקשרתי ליוסי בעודי עוברת את הגשר וגיליתי שההתאספות עדין באזור טאוור.. ציפיתי לראות הרבה יותר אנשים *שיעול שיעול
* אבל כמובן ששמחתי לראות שוב את יוסי, רותם, נועה, ניצן, טל ואת שלומית שהכרתי בפעם הראשונה ומאוד שמחתי להכיר!! אחרי חיבוקים ונשיקות רגילים, יוסי נדד כל 2 דקות זמן מדוד לטאוור להסתכל על איזה דיוידי עוד אין לו (
) ואנחנו נשאר ודיברנו על גמל מאוד חשוד שעשה רונדולים מסביב למדרגות הנעות.. אל תושלו ילדים, הגמל לא חסיד כמו שהוא נראה, הגענו למסקנה שהוא מדרדר לסיגרות, סמים ופורענות בגיל צעיר. ראו הוזהרתם! רותם עשתה טלפון קצר לברר שחברתה פולינה (פולי רוצה קרקר?) AKA טורי, מגיעה והיא חייבה אותנו א)לפדח אותה כשהיא תבוא (מה שלא עשינו נה נה ונה נה) ב)לחכות לה באזור הטאוור.. ולמרות הכל, בסביבות הרבע ל12 עלינו לנו לגג שם גילנו תגלית מדהימה למדי.. כבר ממשיך........ (מה?! תהיו במתח!!! חוץ מזה זה לא בכוונה, תפוז עושה בעיות להעלאת הודעות ארוכות
)

Rוית

New member
ובכן, על הגג גילינו

שמשהו כמו 70 פורומים אחרים עשו את המפגש פורום שלהם באותו יום! היה את פורום דוליז שיוסי עלה עליו מהר למדי
, פורום מנגה ואנימציה יפנית שלמד להכיר מי זו אלאניס, פורום אלביס שכלל 3 אנשים (או שהמלך באמת מת, או שהם התרבו אחרי זה בצורה מדהימה) וכמובן פורום ה"לרוץ-אחרי-אנשים-עם-חרבות-פלסטיק". תמוהה משהו אבל החלטנו שאנחנו לא נהייה אלו שיתקרבו לשאול לפשר הדבר.. אבל שטויות, אנחנו היינו הכי שווים
(מה?! גאוות יחידה!) אחרי כמה זמן פולי הגיע ועלינו על הדמיון לטורי, וכמו כן נופרי הצטרפה אלינו קצת והפגינה כישורי נגינה ושירה (רק אני שמעתי את ג'ניס ג'ופלין?!) מהממים!.. כמו כן אני חיייייבת לשבח את ניצן ונועה שתאמינו לי עם כזה דור צעיר ומוכשר יש עתיד למוזיקה בארץ! אה כן, והקול של רותם, לא נשאיר אותו מקופח!
יוסי, מיותר לציין, פיזז לו וצילם עשרות תמונות, לרוב אותן תמונות רק בפוזה אחרת
(היי, מה עם תמונת המלאכיות המסוגננת של שלושת הבנות?!
) אחרי כמה זמן הבטן קראה לנו ללכת לאכול! אין ספק, שלהיט הארוחה היה הגילוי העצוב והדרמטי של ניצן אשר חיפש, כמו כל יהודי כופר וטוב, משהו טעים לאכול. הפתעתו והפתעתנו הסתכמה במשפט שצעק לתוך קופסת השניצלונים ממקדונלדס שלו, שהיו מצופים בקמח מצות:"מה
גם לפה הגיע הכשר???"
משהו כזה היה המשפט, הצחוק עירפל לי את הזיכרון.. נועה לדעתי עדין צוחקת על זה... בשלב מסויים יוסי, רונה ורותם פרשו להם עקב רכבת שהיה עליהם לתפוס וגם פולי פרשה לה. אני, שולמית, נועה, ניצן, וטל ישבנו לנו עדין באזור האוכל ובלסנו\צחקנו.. דנו בדברים חשובים כמו כדורי ג'לי להתאבדות עצמית והאם הגמל המסתורי אולי בעצם נאקה?! כשגם זה נמאס הלכנו לנו ל-הפלא ופלא-טאוור רקודס! וכמעט רכשתי לי דיסק מומלץ (שדר"א, לא מצאתי אותו בזול יותר ואני אקנה אותו כנראה, תודה למי שהתעניין
) וכמו כן אני ושלומית גילינו צורה מאוד טובה לעשות כסף: אלאניס שימעי לנו! תעטפי את הדיסק שלך בעטיפה אדומה ונוצצת ובאמצע שימי מדבקה עם השם שלך! להיט בטוח לכל ילדים עד גיל 12!
וזהו, פה תם המפגש.. בשלב מסויים התפזרנו לנו, כל אחד לדרכו..

j u n k

New member
אחלה סיכום...

מסקנותי מהמפגש...אף פעם אל תביאו איתכם חברים שלא מתעניינים כ"כ בזמרת והאלילה למפגשי גרופים של אלאניס מוריסט.... הם יתייבשו ולבסוף יראו כ"כ מיואשים עד שהם יחליטו להתיישב ליד פח אשפה של בורגראנצ'! וללטף לך את הרגליים בדרך
(אל תשאלו!) פעם הבאה אני באה לבד!

Lotzifer

New member
טחחחחחחחחחחח....

דיי, אני כבר בוכה מהקטע עם המדבקה....... טיהיי..... וביקצור, היה כיף! נהניתי להכיר את כולם! ואני אבוא גם למפגשים הבאים! (מאיימת.....)

Rוית

New member
אז לכל מי שהיה-

יוסי המתוק ועושה הפוזות, חמוד כתמיד!
נועה המקסימה! אני אומרת לכם, יש עתיד!
ניצן, כנ"ל! שקט משהו, אבל מים שקטים נראה לי חודרים עמוק משהו
שלומית הייתה ממש שקטה ואפילו הביאה גיטרה אבל לא שמעתי אותה ממש מנגנת! אבל חמודה לאלללללה! וכולה בכיתה ט'!
טל היה פשוט כיף לראות אותך שוב! המון תודה על השרשראות המקסימות והיצריתיות!(קבלו אותה בתמונה
כל מי שאין לו שיקנאאאא
) נופרי, סוף סוף ראיתי את האדם מאחורי המילים, שמחתי לפגוש אותך, למרות שהיה קצר מידי!
רותם הזמרת המהוללת! תמיד כיף לפגוש אותה, מחייה את הכל (ואת השירים של אלאניס
) ורונה שראיתי עוד כמה ימים לפני בבאפי (ואחרי זה שהיינו בטאוור חיפשתי נואשות מעריץ באפי כדי להראות לו משהו ולא מצאתי!) שלא יצא לנו לדבר הרבה אבל כמובן שהיה כיף לראות! זהו, מקווה שלא שכחתי כלום\אף אחד, אני לא אגיד שמי שלא הגיע הפסיד כדי לא לגרום למצפונכם להיות כבד (אמיל
בלי לחץ יהיה בסדר!). היה כיף חיים לראות את כולם, ואני מקווה שמפגש הבא יהיה לא רחוק מידי (יש חופש גדול עוד מעט לא? לתלמידים שבינינו בכל אופן..) ויהיו הרבה יותר אנשים
תודה לכולם על יום מקסים

AlanisJunkie

New member
מסכים עם כל מילה! אחלה סיכום מפגש

כתבת, תודה על הדברים הנחמדים שכתבת. היה נחמד לראות אותך ואת שאר חברי הפורום שהגיעו. עד הפעם הבאה...:)

אולי נעשה ביום שבת או ראשון שוב????

אני מתכתב כאן שנה בפורום ולא הייתי ב2 מפגשים שעשיתם

Hit so hard

New member
חבר'ה

בואנה נשפכתי לגמרי מהסיכום הזה.. היה כיף היה מדהים, אתם באמת אחלה חבר'ה שיש! תעשו עוד מפגשים (זה בריא) וזהו. עשיתם לי את היום! TNX! אחלה תמונות אגב, יוסי שיחקת אותה , יש עתיד בתור צלם :) שיהיה לכם המשך חופש מהנה ורוית - לכי על הדיסק הוא שווה כל אגורה. שוב, תודה לכם אוהבת את כולם
נועה

AlanisJunkie

New member
#29, לבקשתה של רוית

המלאכיות של אלאניס? (בקשר לתמונה של שני המנהלים, יש דברים שהצנזורה יפה להם. התמונה צולמה בזווית גרועה ביותר. תזכירי לי מי צילם?
)

j u n k

New member
פחחח מדהימות ממש

גם לדעתי הגיע הזמן לפתר את דרו,קמרון ולוסי

Not The Doctor

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif וואההההההההההה!

פפפפפפפפ... אין סיכוי שאני באה אבל אני כלכך רוצה!!!

למעלה