ובכן, על הגג גילינו
שמשהו כמו 70 פורומים אחרים עשו את המפגש פורום שלהם באותו יום! היה את פורום דוליז שיוסי עלה עליו מהר למדי
, פורום מנגה ואנימציה יפנית שלמד להכיר מי זו אלאניס, פורום אלביס שכלל 3 אנשים (או שהמלך באמת מת, או שהם התרבו אחרי זה בצורה מדהימה) וכמובן פורום ה"לרוץ-אחרי-אנשים-עם-חרבות-פלסטיק". תמוהה משהו אבל החלטנו שאנחנו לא נהייה אלו שיתקרבו לשאול לפשר הדבר.. אבל שטויות,
אנחנו היינו הכי שווים
(מה?! גאוות יחידה!) אחרי כמה זמן פולי הגיע ועלינו על הדמיון לטורי, וכמו כן נופרי הצטרפה אלינו קצת והפגינה כישורי נגינה ושירה (רק אני שמעתי את ג'ניס ג'ופלין?!) מהממים!.. כמו כן אני חיייייבת לשבח את ניצן ונועה שתאמינו לי עם כזה דור צעיר ומוכשר יש עתיד למוזיקה בארץ! אה כן, והקול של רותם, לא נשאיר אותו מקופח!
יוסי, מיותר לציין, פיזז לו וצילם עשרות תמונות, לרוב אותן תמונות רק בפוזה אחרת
(היי, מה עם תמונת המלאכיות המסוגננת של שלושת הבנות?!
) אחרי כמה זמן הבטן קראה לנו ללכת לאכול! אין ספק, שלהיט הארוחה היה הגילוי העצוב והדרמטי של ניצן אשר חיפש, כמו כל יהודי כופר וטוב, משהו טעים לאכול. הפתעתו והפתעתנו הסתכמה במשפט שצעק לתוך קופסת השניצלונים ממקדונלדס שלו, שהיו מצופים בקמח מצות:
"מה
גם לפה הגיע הכשר???" משהו כזה היה המשפט, הצחוק עירפל לי את הזיכרון.. נועה לדעתי עדין צוחקת על זה... בשלב מסויים יוסי, רונה ורותם פרשו להם עקב רכבת שהיה עליהם לתפוס וגם פולי פרשה לה. אני, שולמית, נועה, ניצן, וטל ישבנו לנו עדין באזור האוכל ובלסנו\צחקנו.. דנו בדברים חשובים כמו כדורי ג'לי להתאבדות עצמית והאם הגמל המסתורי אולי בעצם נאקה?! כשגם זה נמאס הלכנו לנו ל-הפלא ופלא-טאוור רקודס! וכמעט רכשתי לי דיסק מומלץ (שדר"א, לא מצאתי אותו בזול יותר ואני אקנה אותו כנראה, תודה למי שהתעניין
) וכמו כן אני ושלומית גילינו צורה מאוד טובה לעשות כסף: אלאניס שימעי לנו! תעטפי את הדיסק שלך בעטיפה אדומה ונוצצת ובאמצע שימי מדבקה עם השם שלך! להיט בטוח לכל ילדים עד גיל 12!
וזהו, פה תם המפגש.. בשלב מסויים התפזרנו לנו, כל אחד לדרכו..