תמונות מהמפגש!

AlanisJunkie

New member
תמונות מהמפגש!

במקום להכביר במילים, הנה לכם תמונות. תכפילו כל תמונה ב 1000 מילים, והרי לכם סיכום מפגש מגניב.

אה יש לי כזאת חולצה (הורודה)

הייתי חייבת להעיר

AlanisJunkie

New member

מימין לשמאל, פולינה ורותם, שתי חברות (אחת של השנייה) ושלי. פולינה, למי שלא יודע, היא טורי איימוס הישראלית. מלבד הדימיון החיצוני, היא גם מנגנת מגיל קטן מאוד בפסנתר ושרה לא פחות מדהים מטורי. קצת בעייה שהיא לא ממש מתחברת לטורי, אבל אנחנו עושים את החיבור בשבילה. בראש. :)

../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif../images/Emo129.gif

למהההההההההההההההההההההההה??????? איזה עולם ##! מז#@% אינכ#%# כו#!#$ ש!#@ למה זה נראה מהתמונות כאילו ממש ממש נהנתםםםםםםםםםםם.. בואו נעשה עוד מפגש כמה שיותר מהר בבבבבבבבבבבקששששששששששההההההההה!!!!!!! AND ALL I REALLY WANT IS ANOTHER MIFGASHֱֱֱֱֱֱֱ IT'S NOT FAIRֱֱֱ SOMETIMES IS NEVER QUITE ENOUGH.!!!!!!!!!! We all had our reasons to be there you lose you learn life has a funny way of sneakyin up on you לללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאא!!! שונא חיים שונא לחיות שונא להחמיץץץץץץץץץץ!!!!!!! זה לא הוגן!!! אני חבר קבוע וותיק בפורום הזה!!!!
יש לי מוניטין של מיחצן אלאניס !!!!!!!!!!!!! שעון מעורר מז@$!@
לללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאא!!!!!!! נשבע לכם שרציתי לבוא.. סולחים??? זה היה יכול לעשות לי ת'חג הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו!!!!!!!!!!!!!

AlanisJunkie

New member

טלי, יושבת מול הקלסר העמוס כתבות וידיעות על אלאניס. אנג'לינה ג'ולי גם השתחלה לקלסר. אין לנו התנגדות...

Rוית

New member
just for the record

הקלסר עמוס באקורדים לשירים של אלאניס
יש טיפה כתבות ותמונות בהתחלה, זה כן.. ואנג'לינה.. נו, זו אנג'לינה.....

AlanisJunkie

New member

מימין לשמאל, רותם, רוית ונועה. כפי שאתם רואים, רוית ואני ערכנו מין מאבקון קטן - מי יצלם את מי ראשון?

למעלה