תמונות מהמפגש

av_i_va

New member
תמונות מהמפגש

תנו לי כמה דקות והתמונות יצאו בקובץ זיפ לכל מי שברשימת התפוצה המעודכנת.

lilachh

New member
אביבה תוכי לרשום בפורום הסברים

להכנת עיסה - כפי שהיה במפגש....לטובת מי שלא היה במפגש? ולטבת תומך הספרים שמתעתד להעשות

av_i_va

New member
לא עשינו עיסת נייר

התעסקנו ברצועות עתון חלקן בנו מבנה תחילה חלקן עבדו ישר על כלי חלקן סיימו וחלקן לקחו הביתה לסיים בכל מקרה יצאו עם עבודות רטובות. כולן הבטיחו תמונות לקראת סוף השבוע

av_i_va

New member
ניסיתי בכל דרך אפשרית

אולי מאוחר יותר, כשהבן שלי יתפנה

psa

New member
שלחתי את הדואל וחוזר לי חזרה מכיוון

שכנראה חלק מהדואלים מלאים. אם וואלה גם מלא זה מהווה בעייה. צריך לרוקן את הדואל שלכן בנות.

psa

New member
בנות סבלנות - אני מנסה לשלוח בכל

מני אפשרויות. יש לי הרגשה ,משום שאני שולחת את הכתובות הרבות בהעתק/חסוי אז יש בעייה. אם לא תהיה ברירה אשלח בחלונית "אל".
שלחתי דרך וואלה ושלחתי דרך HOTMAIL באמת לא יודעת מה קורה. אין בעייה ,כי שלחתי לעצמי וקבלתי(זאת דרך של בדיקה). ברכות שבת שלום

av_i_va

New member
אותה בעיה גם אצלי../images/Emo4.gif

יושבת כאן כבר שעתיים ומנסה להעביר בכל דרך אפשרית, ללא הצלחה. לבסוף שלחתי קובץ זיפ ל LILACHH בתקוה שהיא תצליח להעביר את הקובץ לכולכן.

הרשימה שלך זאת אותה רשימה כמו של

lilach? כי התיבה שלי ריקה וממנה כן הצלחתי לקבל את התמונה של החמסה. אבל חוץ מזה לא קיבלתי כלום. כמה חבל

psa

New member
אני משערת שכן-על כל פנים יש בעיה../images/Emo20.gif

לדואלים של אביבה וגם אצלי. אנחנו משתדלות חזק חזק . על כן המון סבלנות. אם אני לא התייאשתי , שלחתי כבר כ-10 פעמים . בכל הצורות והמינים. בעבר שלחתי ולא היתה בעייה .

שמיימית

New member
אני חושבת שכדאי לתת לדואר שלכן לנוח

מעט ואחרי זמן מה לשלוח אולי יש הודעה שתחזור אליכן שנתקע השרת או משהו בסגנון סבלנות שווה זהב תחכו טיפה עם זה סבלנות... תחכו למחר ותשלחו בלי לחץ

למעלה