*בקניון
S sHotZy M New member 4/7/04 #23 יאלללללה! איזה תמונה יפה..... ממש ממש! חמודים... ועדן, נשמה שלי, מה קורה? אהבתי את התנוחה שלך...
D DidjiT New member 4/7/04 #26 חחחחחחחחחחחחחחח.. עדי את קלטת איזה פרצוף דפקת.... גדוללללללללללל אוי.. יצאתי חמוד..חחח הכל בזכות הכובע שלך!
חחחחחחחחחחחחחחח.. עדי את קלטת איזה פרצוף דפקת.... גדוללללללללללל אוי.. יצאתי חמוד..חחח הכל בזכות הכובע שלך!
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 7/7/04 #51 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קלטתם איזה מתוקה עדי?? חחחחחח ענקקקקק חחח טוב שלא כל התמונות זה בוק של אמיר או מטושטש... בקטנה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קלטתם איזה מתוקה עדי?? חחחחחח ענקקקקק חחח טוב שלא כל התמונות זה בוק של אמיר או מטושטש... בקטנה.
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 7/7/04 #52 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם הדר בעצם.... תנוחה אופיינית ("למה מה קרה?!") חחחחח
E edlessme New member 7/7/04 #58 שמתי לב.... תמיד אני יוצא: מטושטש עם איזה סנטר אקסטרה מסוכך על איזה אשך או שניים...
ק קיווי הכרובית New member 7/7/04 #47 וואי לא אני צילמתי את זה?!? דוגרי תגידו שהבעות סבון עם העשן זה לא הדבר הכי יפה שקיים!?!!? זה הדבר הכי יפה בעולם כולו!!! אמיר תעשה לי ילד בועה!!!
וואי לא אני צילמתי את זה?!? דוגרי תגידו שהבעות סבון עם העשן זה לא הדבר הכי יפה שקיים!?!!? זה הדבר הכי יפה בעולם כולו!!! אמיר תעשה לי ילד בועה!!!
ס סוריקטה1 New member 4/7/04 #22 מי צילם את התמונות המטושתות? רבנאן אתם לא יודעים ליצב מצלמה? אני לא כועס רק פעם הבאה נסו לעמוד קצת בפיסוק וליצב עם המרפק על הבטן/חזה...
מי צילם את התמונות המטושתות? רבנאן אתם לא יודעים ליצב מצלמה? אני לא כועס רק פעם הבאה נסו לעמוד קצת בפיסוק וליצב עם המרפק על הבטן/חזה...
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 4/7/04 #30 חחח דווקא אני....?../images/Emo12.gif מה עשיתי לך.... מתה עלייך בשנית!!! בחזרה כאילו כאילו!
ה ההילה האדומה New member 4/7/04 #31 ניצן ונופר ..מתוקות כרגיל יווו ניצן את מדהימה....מתה עלייך מותק!!