תמונות מהמירוץ

yoram232

New member
מקווה שנהניתם,בפעם הבאה - ניפגש...

תודה לכל אלה שחסכו ממני פרטים אתמול,וכך נבצר ממני להגיע. בפעם הבאה אני לא אסתמך על משתתפי הפורום שיספקו לי פרטים ולא על מנהל הפורום:"אתה חושב שאנשים שלא יודעים באמת לא עוזרים?" קחו את זה אישית!

למה אתה צריך לסמוך על מישהו, יש לך

את שוונג שיש בו פרטים, אתה יכול לברר פרטים בהרשמה.

yoram232

New member
בחייך בועז

אני לא רוצה להכנס לסוגייה,בוא נעבור לתיבת המסרים. רק מוזר,שאתמול אמרת לי שאין לך מושג על מה מדברים בפורום ,כשדיברו על התחרות הזו.

נכון! כי באמת אין לי. התחרות הזו

עיניינה אותי כמו משחק כדורגל של הפועל טראבין. לא התחרתי, אין לי מושג ממה מורכב הבוץ, ומתי כל אחד מזנק. אני העדפתי לעשות רכיבת כביש השבת. לגבי תחרויות כביש, אני יכול לתת יותר מידע עם זה מעניין אותך.

yoram232

New member
אני לוקח חזרה,סליחה. אבל...

האם אתה מסכים איתי,ותחזור לדפים הקודמים לשם רענון,שהתחננתי למידע אתמול לגבי התחרות,והפורום זורם תגובות,דאחקות...אבל אף אחד לא עונה. למה? ואת התחרות פספסתי בסוף,אז למה יש פורום?

אז ככה, הרשמה לתחרויות מסתיימת

בדר"כ ביום רביעי ב-10 בלילה. לוח תחרויות יש באתר של האיגוד, שם רשומים תאריכים, מרחקים, ומיקום. אחר כך באתר של שוונג יש פרטים על כל תחרות,רשימת משתתפים וגם אפשרות להרשמה משם. אם יש עוד שאלות אני אענה בשמחה, עד כמה שאני יודע.

timon1

New member
מה בדיוק אנחנו צריכים לקחת אישית???

שאתה לא מסוגל לברר בעצמך שום דבר? שלא אורגנה לך לימוזינה פרטית שלא שולמה בכספי מגבית מכל חברי הפורום שלא נגבתה? שאנחנו חברה סגורה וסנובית שלא מקבלת אליה אנשים ששמם יורם? או אל העובדה שכל זה נעשה בפקודת מנהלי הפורום העריצים??? זה בטח נראה לך מה זה דבילי מה שכתבתי פה הא? אז ככה בדיוק נראה לי מה שאתה כתבת!!! אאאא כן, אתה רשאי לקחת את זה אישית.

yoram232

New member
אישית בשבילך טיבון.

הנה הטון המתנשא המעצבן שאני נתקל בו לא פעם. בוא נגיד של 90 אחוז מהתוכן שלך אני לא מתייחס,כי כל מה שצריך זה להפוך את סימני השאלה לקריאה. אתמול קיבלתי כמה פניות הזדהות מאנשים שלא מצליחים להשתלב בפורום הזה והבינו במבט מהצד שהבעייה לא בהם. ולקח מיורם: העולם הוא גלגל:פעם אתה למטה פעם למעלה,פעם שואל פעם נשאל ,פעם מומחה ופעם פישר. אז כשיתקע לך המחשב,שים לב שאתה לא פונה אלי בפורום מחשבים. יורם!

timon1

New member
מה, העולם הוא גלגל??? זה חדש לי

הייתי בטוח שכדור אבל אם גאון מחשבים ומנהיג מחלקת מדוכאי פורום אופניים אומר גלגל אז זה בטח נכון... ובקשר לתוכן שלי [בהנחה שמדובר במה שאני כותב ולא במעיים שלי], לא ממש זכור לי שכתבתי לך אי פעם משהו כך שבאמת לא ממש מזיז לי אם תתייחס או לא ולגבי בעיות המחשבים שלי, אתה בטח לא חושב שרק אתה בקיא ברזי המחשב... לגבי טונים מתנשאים ושאר ירקות, בתור פישר שכמותי רוב ימות השנה וגם לא כ"כ מומחה בענייני אופניים או רכיבה אני מודה לך על המחמאה. נ.ב טרם הצלחתי להבין איזה מידע סודי הוסתר מכבודו [פישר, אתה יודע..]

yoram232

New member
טוב נו,התרגלתי.

אני מתווכח עם משועמם להחריד שלא יודע אפילו את נושא הויכוח. אתה ממשיך לייצג את הצד המכוער והמתנשא של חלק מאנשי הפורום. כל זאת מבלי בכלל להבין על מה מדובר. לא משנה אם העולם הוא כדור או גלגל,אתה לא בעניינים כך או כך. סתם לידיעתך ולידיעת שאר הירקות שקוראים: המידע שהוסתר - איך,איפה ומה בדיוק התחרות שבפארק בריטניה. אז בפעם הבאה שאתה משיב,כדאי שתעשה שיעורי בית ותבדוק אם פונים אלייך, כי אתה מדבר עם אנשים עסוקים שהזמן יקר להם. אני אשמח לשמוע הפעם תגובה הגיונית שתתיחס לנושא ברצינות.

מיכאל34

New member
התחרות היתה החלק השלישי של סבב

גביע המדינה. כל הפרטים מופיעים בשוונג והתפרסמה שם מפה איך מגיעים לשם. פרט לכך : ניתן להתקשר לצימוק שהם המארגנים ולקבל הסבר ויחס חם : 09-9518987 או 09-9517579 אחד מהם זה הפקס

schwinnie

New member
הידד לתאוריות הקונספירציה !

קח את זה כמחמאה. כנראה זיהו יריב מסוכן והחליטו לעשת יד אחת כדי שלא יגיע לתחרות וינקנק אותם ! תראה להם בפעם הבאה....

למעלה