תמונות מהכנס...!!! הנה תמונה של איתי בפוזה דוגמנית משהו...
G Gachnun New member 24/5/03 #10 :-ארבל ישמן לפחות שים תמונות טובות קלטתי את הראש שלך אתה שם תמונות מכוערות שלי שיחשבו שאתה נראה יותר טוב ממני
:-ארבל ישמן לפחות שים תמונות טובות קלטתי את הראש שלך אתה שם תמונות מכוערות שלי שיחשבו שאתה נראה יותר טוב ממני
מ מסניפה חמץ New member 24/5/03 #13 גם אני סורקת עכשיו תמונות ../images/Emo68.gif משמאלכם תוכלו לראות איזה בן אדם טוב איתי וכמה הוא אוהב אותי
גם אני סורקת עכשיו תמונות ../images/Emo68.gif משמאלכם תוכלו לראות איזה בן אדם טוב איתי וכמה הוא אוהב אותי
G GocH New member 26/5/03 #17 גוך שם עלוב!! מה זה מסניפה חמץ דוגרי הייתי מביא באיתי עכשיו מטי את תעני!!!!
מ מסניפה חמץ New member 26/5/03 #18 דווקא באיתי היית מביא?! ../images/Emo5.gif../images/Emo68.gif wirdo..
מ מסניפה חמץ New member 24/5/03 #14 מספר אנשים לא מעניינים כ"כ../images/Emo68.gif מימין לשמאל: עידו, הפריחה (אורטל ), הקוזינה (אההה סליחה עבדתכם הנאמנה), לירז, מור, שמוליק, תומר. מלמטה (כמו תמיד): ארבל. (מישהו הרשה לך לגעת בתחת שלי?! )
מספר אנשים לא מעניינים כ"כ../images/Emo68.gif מימין לשמאל: עידו, הפריחה (אורטל ), הקוזינה (אההה סליחה עבדתכם הנאמנה), לירז, מור, שמוליק, תומר. מלמטה (כמו תמיד): ארבל. (מישהו הרשה לך לגעת בתחת שלי?! )
מ מסניפה חמץ New member 24/5/03 #15 גם אנחנו מחפשים את אלוהים ../images/Emo68.gif איפה הוא?!?!!? מימין לשמאל: ארבל, אורטל, שמוליק, לירז ומור. מלמטה: אנוכי.
גם אנחנו מחפשים את אלוהים ../images/Emo68.gif איפה הוא?!?!!? מימין לשמאל: ארבל, אורטל, שמוליק, לירז ומור. מלמטה: אנוכי.