שווה! אין על פרחים שחורים
מ מייקלה1 New member 20/12/07 #20 אחת המרוות היפיפיות שיש עם פריחה בשחור ועלווה מכסיפה. ראית את זו ששתולה בחניה של שתילי הר? מקסימה, נמצאת בסמוך למבנה העתיק ההרוס ומאד בולטת.
אחת המרוות היפיפיות שיש עם פריחה בשחור ועלווה מכסיפה. ראית את זו ששתולה בחניה של שתילי הר? מקסימה, נמצאת בסמוך למבנה העתיק ההרוס ומאד בולטת.
S shalgonitt New member 20/12/07 #22 אני גם מאוד אוהבת את המרווה סמי אטרטה חיפשתי במשתלות ולא מצאתי... האם מישהו ראה במשתלות?
מ מייקלה1 New member 20/12/07 #25 בדרך כלל, יש אותה במשתלה שדיברנו עליה קודם.יש לי צילום של כל השיח שגדל אצלי, רק שאני לא מוצאת את התמונה... עונג של תמונות שלגונה,כמו תמיד
בדרך כלל, יש אותה במשתלה שדיברנו עליה קודם.יש לי צילום של כל השיח שגדל אצלי, רק שאני לא מוצאת את התמונה... עונג של תמונות שלגונה,כמו תמיד
S shalgonitt New member 20/12/07 #26 תודה מייקלה דווקא בפעמים האחרונות שהייתי בשתילי הר לא היה להם אותה... אנסה באביב למצוא אותה שם.
B bel011 New member 21/12/07 #39 שלגונית, איך את מרבה אותו? אצלי ענף אחד מאד ארוךךך ואני רוצה לייצר ממנו קטנים כדי לקבל שיח יפה.האם ייחורים באביב הולך? אצלנו בגליל קר מאד עכשיו
שלגונית, איך את מרבה אותו? אצלי ענף אחד מאד ארוךךך ואני רוצה לייצר ממנו קטנים כדי לקבל שיח יפה.האם ייחורים באביב הולך? אצלנו בגליל קר מאד עכשיו
צ ציפי אדן New member 20/12/07 #33 איזה צבע מדהים, היה לי אדום כזה, אבל אצלי לא מצליחים. חושבת שהשקיתי יותר מידי