תמונות מהטקס GLAAD.

F I G H T E R

New member
ממש יפה

לה שחור נראית מזה טוב פי 100 מאשר היתה בתקופה שלפני ההפסקה שלה

Devilish Angel

New member
נכון

מסכימה באמת יותר מתאים לה אבל היא באמת שמנה די הרבה.. לא נורא אני בטוחה שהיא תרזה ואם לא - אז כל הכבוד!!! אני חשובת שהגיע הזמן להעיף את הרזון האנורקסי מהאופנה.... זה פשוט מוגזם כבר.... אז כל הכבוד לכריסטינה!!!!

הדוברת הרשמית של כריסטינה....

הודיעה שבגלל שכריסטינה לפני סיבוב הופעות נתנו לה חודשיים של מנוחה ורק צילומי קלטיפים וראיונות בלי הופעות ציבוריות ולכן כריסטינה השמינה- הדוברת קיימה את מסיבצ העיתונאים לאחר שכל הוליווד השתוללה סביב השמועה האם כריסטינה בהריון ומי האבא, הדוברת הוסיחפה שכריסטינה שמנה ב-12 קילו..... תראו הסיבוב הוםפעות יימשך יותר מ-3 חודשים כולל אירופה וארצות הברית ברור שכריסטינה תרזה שוב!!!!

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifאני לא מבינה איך אתם...

יכולים להגיד שמתאים לה שער שחור
לדעתי זה פשוט מגעיל בצורה מחרידה
זה נראה כאילו היא שמה פאה
הבלונד היה פי אלף יותר יפה ומתאים לה
(במיוחד הבלונד עם הפסים השחורים)... ונכון היא באמת השמינה הרבה מאוד אבל לא נראה לי שזה משהו רע... ההפך אני חושבת שכמו שהיא עכשיו זה ממש יפה לה...

ודרך אגב מי שרוצה עוד....

תמונות של כריסטינה מהטקס שיילך לאתר: כריסטינה קונקשיין, יש שם משהו כמו 70 תמונות מהממות! אני כבר מת להוריד את ההופעה!!! דרך אגב הורדתי הופעה של כריסטינ מ-"גוד מורנינג שואו" משנת 99, זאת הפעם הראשונה של כריסטינה בתוכנית ואתם יודעים איך הציגו אותה? " היא התגלית הטובה ביותר בתעשיית המוזיקה מאז מריה קארי, הקול שלה צלול וחזק ביותר, אלבומה הראשון נחת היישר במקום הראשון בבילבורד וכבר קוראים לה סטרייסנד.....קבלו את כריסטינה אטגילרה עם להיט הבכורה שלה שכבר שבועיים מקום ראשון- "ג'יני בבקבוק". איזה מגניב נכון? לא מפסיקים להחמיא לה!!! השוואות למריה קארי שמעתי כבר בהרבה מקומות שכריסטינה היא בדרל הנכונה וכאלה אבל זאת הפעם היחידה ששמעתי על השוואה לברברה סטרייסנד והשוואה לכל אחת מ-2 הדיוות האלה זה דבר גדול במיוחד לזמרת - בזמנה עם להיט אחד!!!

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifהיא יפה...

אבל השער השחור פשוט הורס את התמונה
זה נראה כמו פאה
הפנים שלה יצאו ממש יפה... אם היה לה שיער בלונד בתמונה הזאת זה היה הרבה יותר יפה

flowers girl

New member
את כל כך צודקת../images/Emo70.gif

השחור לא רק נראה כמו פאה ולא כזה יפה, אלא גם יותר מבליט לה את השומן
דאמט
אולי זה היה יפה אם היא הייתה עושה דיאטה ונראית כבר רזה יותר, ואז השחור לא היה עושה כלום, אבל גם לפינק וזה השחור לפחות קצת משמין
ובימים קשים אלו, כריסטינה לא צריכה דברים שישמינו אותה עוד יותר (למרות שהיא כוסית, מושלמת, פ33ה, וכ'ו...)

למעלה