תמונות מהטיול שנתי

S h i r a a a a

New member
אחלה תמונות יוני...

יצאו תמונות ממש יפות מהטיול שחיים קורא לו "חרא".. אני גם נהניתי.. צחקתי כל הדרך למטה בשביל הנחש!! נכון היה קר היה גשם בטח היה יותר נחמד עם מזג אויר אחר אבל זה מה שהיה... ולמרות הכל היה כיף... וחיים, באמת נו... יאללה סופ"ש נעים וגשוווום לכולם!!

Prince Yoni

New member
עדיין..

זה לא נתפס שמתכננים טיול בעונה כזו.... זה פשוט חוסר אחריות..

הסכמה!

גם אני מסכים שזו ממש חוסר אחריות ותכנון שלא דחו את הטיול או שתכננו אותו מלכתחילה בזמן אחר !!! בנוכע למקום אין תלונות כי יש מצב לטיול סביר+ במקום הזה!

orly red

New member
אי אפשר לחזות..

את מזג האוויר עד כדי כך. אני יצאתי למחרת לטיול נוסף באותו אזור והיה מזג אוויר מדהים. ולידיעתכם, רוב בתי הספר הצפוניים היו שם בשבוע זה כי זה הזמן הכי מיוחד לבקר בדרום (היו שם אורט ביאליק, בוסמת, ליאו בק ועוד). אז תהנו מהחוויה..

וווייי איזה כיף לך!!!

את יוצאת לטיולים... מדברת עם ילדים על הבעיות הנפשיות שלהם ועוד מרוויחה על זה כסף?

ברור שהייתי מעדיף להיות

מנכ"ל חברת חשמל או משהו כזה... אבל כן, אני מקנא... נשמע כמו עבודה טובה

גם אם אני...

פדופיל, זאופיל, נקרופיל, דנדופיל ועוד שאר הפילים למיניהם? או שזה קשור רק ללמידה

בכיף!!! אז אני אגיע...

ואת תוכלי לתת לי אישור שהייתי אצלך, ושהייתה לי סיבה טובה לא להיות בשיעור מסוים? (אהמ... מדידות... אהמ...) למרות שכל שיעור זה טוב, אני גם ככה לא מקשיב בשיעורים ורק מדבר עם אייל, מצייר וכותב שירים...

dogli3

New member
רק?!

סלח לי וסלחי לי גם את, אורלי (או שאני צריכה לקרוא לך "היועצת" אפילו שאת לא היועצת שלי והיום ראיתי אותך לראשונה?), על ההתפרצות אבל אתה לא רק מדבר עם אייל, מצייר וכותב שירים.. תודה! נו! ואני רוצה שתספר לכוווווווולם על מה שאתה עושה בשיעורים באמת! הרי שנינו יודעים ששיחות עם אייל, ציורים וכתיבת שירים הם רק קינוחים..

אני מוכן לדבר על ההפרעות שלי

רק עם היועצת... הרי בשביל זה משלמים לה בשביל לדבר על צרות, תסכולים, בעיות ובלה בלה בלה של בני נוער... כן אני יודע שאת עושה עוד דברים, לא צריך להיות קטנוניים. בקיצור רותם, נראה לך שאני אגיד את הדברים המוזרים שאני עושה (לא אנשים! אני לא באמת אונס קיפודים) בפורום שוחרים? אז לא רותם! אני שומר על זכות השתיקה! אבל אל תדאגי אורלי, אני אספר לך הכל כל עוד את לא בהריון ואין לך לב חלש...

orly red

New member
בוא נסכם

שנמשיך את השיחה הזו אצלי.. ולא בשביל אישור למורה.. ואגב.. אני לא בהריון ואין לי לב חלש

נשמע מתאים

יש לך קפה במשרד? לא סתם זה בסדר... אין כמו הקפה בבסיס שכל הסוכר נשאר למטה יש מצב שאני אבוא אליך שבוע הבא. רק בבקשה, כשאני נכנס אליך אז בלי תנועות חדות...

למעלה