תמונות מהולנד

תמונות מהולנד../images/Emo99.gif

אז יו נואו הייתי בהולנד לפני שבועיים וצילמתי קצת
במהלך השבוע שהייתי לקחתי אופניים והחלטתי להתחיל לפדל לאן שהאופניים יקחו אותי ולא עצרתי גם בקילומטר ה-20
אז נסעתי ונסעתי והגעתי לאיזור מרעה ופרות ענקיות ואז החלטתי שהגיע הזמן לשלוף מצלמה לצלם
הקטנתי את התמונות בשביל שלא ישקלו יותר מחצי מגה
נתחיל בתעלה הזאת שנמצאת דרומית ליד אמסטלוויין.

האמסטל פארק../images/Emo13.gif

טוב האמסטלפארק הכי אהוב עליי מכל הפארקים של אמסטרדם גם בגלל שהוא מבודד, תיירים כמעט לא מגיעים אליו כי הוא על הרינגווך (7 ק"מ ממרכז העיר) וגם כי הוא שובה לב! יש בו המון שקט, שלווה וברווזים חמודים שרוצים לחם

שדירת החופש../images/Emo9.gif

גם התמונה הזאת צולמה דרומית לאמסטלוויין בחלק של האחוזות המדהימות שנמצאות על האמסטל. השדרה הזאת הרבה יותר יפה במציאות ואני לאדע אם זה מצליח לעבור בתמונה - אבל היה קר מאוד והשמש היתה מלטפת!!

טירת החלומות../images/Emo23.gif

בתור חובב טירות ומבצרים (וכמובן משחקי RTS של טירות ואבירים ומלחמות) הייתי חייב סופסוף ללכת לבקר במוידרסלוט שנמאת 20 ק"מ בס"הכ באמסטרדם וגם העיירה עצמה (מוידן) פשוט עיירה מקסימה שהזכירה לי בסגנון שלה את העיירות באיזור הזלצקאמרגוט באוסטריה

טירת החלומות 2../images/Emo13.gif

רק כשנכנסים פנימה לתוך הטירה ומתחילים לטייל במעלה המדרגות, בצריחים וקוראים ומבינים את ההיסטוריה של המקום קולטים עד כמה זה עצום! למען האמת כשראיתי אותה מבחוץ כבר מתתי להכנס ולעלות לצריח הכי גבוה ולצלם וככה עשיתי!

טירת החלומות 3../images/Emo3.gif

לקראת סוף הסיור שלי בפנים פתאום הגעתי לחדר עגול שהיה בו שולחן עץ ענק וכבד ומעלה הולוגרמה כזאת (שבלי פלאש לא הצלחתי לצלם) וזה היה מעין משחק כמו סטרונגהולד שעומדים ולוחצים על החרב ובעצם מפעילים דגימת תקיפה על הטירה עצמה
כמובן שהייתי חייב להפעיל את כל החרבות

טירת החלומות 4../images/Emo13.gif

כשהתחלתי לטייל בגנים של הטירה אני כזה מסתכל וקולט בובות של נשרים ונצים וינשופים אבל כשהתחלתי להתקרב בשביל לעלות על הביצורים של הטירה הראש שלהם זז ביחד איתי ואז הבנתי שהם פאקינג אמיתיים!!
התקרבתי כמה שיכולתי מבלי להיות מותקף על ידם - הם היו עצומים בגודל!! בחיים שלי לא ראיתי אותם כל כך מקרוב! הינשוף שישב בפנים בתוך הבית שלו היה ענק!! אחרי כמה דקות שמסתכלים על הסביבה שלהם מבינים שהם בעצם גרים שם וממול יש אוהל בסגנון מהנדסי מלחמה ומסביב יש מן כמו קולוסיאום כזה שיושבים ורואים מופע של הנשרים האלה!

ותמונה אחרונה../images/Emo99.gif

כבר אמרתי שאני מת על העצים של הולנד?
וזה פארק מרתין לותר קינג שקיבל זמן קצר של קרני שמש מחממות

מלפפiן

New member
איזה תמונות יפות! מתביישת להודות שלמרות שיש

לי חצי משפחה (מהצד של ההולנדי) שגרה בכפר ליד המאודרסלוט, עדיין לא ביקרתי בתוך הטירה! עברתי שם עם האוטו אולי 200 פעם, אבל עוד לא יצא לי להיות בפנים. התמונות בהחלט עושות חשק לתת הצצה!

למעלה