יאמי אני רוצה עוד תמונות של יהודההה
R ROTEM 3 0 0 3 5 New member 3/7/02 #63 מה הבעיה לזהות את יהודה? פשוט מסתכלים לאן כל האנשים מתקבצים... ושם הוא נמצא.
ש שחר שמאוהבת בגידוש New member 3/7/02 #65 מה מצחיק אותך????? לא זוכרת שסיפרתי בדיחה..... תפתחי כבר תתמונות פליזזזזזז אני רוצה תתמונה שלי עם הכוסון הסקסי והמדהים הזהההההההה
מה מצחיק אותך????? לא זוכרת שסיפרתי בדיחה..... תפתחי כבר תתמונות פליזזזזזז אני רוצה תתמונה שלי עם הכוסון הסקסי והמדהים הזהההההההה
ע עופר בלופר New member 4/7/02 #66 ואיייייייייי ראיתי שלוש תמונות של ילדות מהכיתה שלי בשרשור הזה! הזה עם ההקרנה של לחיי הפרק האחרון זה עם מעריב לנוער!!!!!
ואיייייייייי ראיתי שלוש תמונות של ילדות מהכיתה שלי בשרשור הזה! הזה עם ההקרנה של לחיי הפרק האחרון זה עם מעריב לנוער!!!!!
ע עופר בלופר New member 4/7/02 #74 והנה דוראל הכוסית!!!!! פה זה חרא פוזה זווית רעה מאוד שלה! אם הייתם רואים אותה במציאות או בתמונות יותר טובות!
והנה דוראל הכוסית!!!!! פה זה חרא פוזה זווית רעה מאוד שלה! אם הייתם רואים אותה במציאות או בתמונות יותר טובות!
ע עופר בלופר New member 4/7/02 #78 זאת אני כמעט בטוח לין (הילדה שאמרתם שנראת כאילו היא נוגעת בביצים של יהודה)