תמונות מההופעה ... צילומים : אורי קדמי
A a r i s h New member 22/4/03 #11 וואו!!!../images/Emo99.gif אני לא מאמין שהפסדתי את זה.... ראיתי שיש לה הופעה ב- 30.5 בת"א, זה נכון? מישהו יודע את לוח ההופעות שלה? ליאתי, אולי את עושה בירורית קטנה עם אמיר לגבי תאריכי ההופעות של ירדנה?
וואו!!!../images/Emo99.gif אני לא מאמין שהפסדתי את זה.... ראיתי שיש לה הופעה ב- 30.5 בת"א, זה נכון? מישהו יודע את לוח ההופעות שלה? ליאתי, אולי את עושה בירורית קטנה עם אמיר לגבי תאריכי ההופעות של ירדנה?
C chany New member 22/4/03 #13 מדהים. אני הולכת עם חברות להופעה בראשון. אני חושבת שזה ב 10.5. דוש דוש אתה חייב לבוא איתנו.נשכנע את אלון לבוא.
מדהים. אני הולכת עם חברות להופעה בראשון. אני חושבת שזה ב 10.5. דוש דוש אתה חייב לבוא איתנו.נשכנע את אלון לבוא.
R roaic New member 22/4/03 #14 חנן יובל????????? מה יש?? נגמרו הגיטריסטים במדינה? מה עם אבי סינגולדה??????
ד דודו טל New member 22/4/03 #19 |חיבוקבמופע הראשון הם שרו יחדיו את "שהשמש תעבור עלי" בעיבוד מהמם לדעתי. במקביל עלה גם אפריים שמיר ושר איתם את "ליל חניה". היה מעולה.
|חיבוקבמופע הראשון הם שרו יחדיו את "שהשמש תעבור עלי" בעיבוד מהמם לדעתי. במקביל עלה גם אפריים שמיר ושר איתם את "ליל חניה". היה מעולה.