תמונות מההופעה של JUDAS PRIEST כאן
נ נימרודל New member 29/6/04 #3 ארררררג! כיף לך!!!! ואני רוצה מעיל כזה! שמו שיש לסולן הקירח!!!! בו-הו!!!
M matt hensley New member 29/6/04 #5 ההומו עם הקול המצחיק אבל הם טובים...ממה שאני שמעתי.. painkiller דיסק סבבה... ואני גם צריך לשמוע מתישהו את british steel
ההומו עם הקול המצחיק אבל הם טובים...ממה שאני שמעתי.. painkiller דיסק סבבה... ואני גם צריך לשמוע מתישהו את british steel
נ נימרודל New member 29/6/04 #6 וואטאבר! זה עדיין לא מבטל את העובדה שהוא קירח נכון? מה זאת אשמתי שאני לא מכירה?
נ נימרודל New member 30/6/04 #10 יש לי תשובה לזה! אח שלי קירח ממש כמוהו, ויש לו מעיל שחור ארוך (בלי ניטים) והוא טוען שהוא אלוהים... אז אולי...
יש לי תשובה לזה! אח שלי קירח ממש כמוהו, ויש לו מעיל שחור ארוך (בלי ניטים) והוא טוען שהוא אלוהים... אז אולי...
T THE ULTIMATE LIOR New member 30/6/04 #11 Judas Priest are the fucking KINGS! פששש, בטח היה שם אחלה הופעה. ובואנה הלפורד הזה כל פעם עם התלבושות שלו עם המסמרים האלה
Judas Priest are the fucking KINGS! פששש, בטח היה שם אחלה הופעה. ובואנה הלפורד הזה כל פעם עם התלבושות שלו עם המסמרים האלה